HOROSKOP ZA 20. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan uživa u pažnju, Bik upoznajte novu osobu, Blizanci raspoloženi, Rak zadovoljan, Vaga u odličnoj formi

OVAN

Oslanjate se na saradnike u koje imate poverenja i nećete pogrešiti. Pred vama je odličan dan za posao. Voljena osoba se trudi da vam ugodi i zadovoljni ste kada ste zajedno. Moguće je da želite ozbiljnu vezu. Brinite o svojoj koži.

BIK

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza, pa vam neće biti lako da se organizujete tokom današnjeg dana. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Moguć je početak veze. Dobro se osećate.

 

BLIZANCI

Pred vama je mogućnost da odmorite od poslovnih obaveza. Uzmite slobodan dan i posvetite se privatnom životu! Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo preko prijatelja koji će naći savršenu osobu. Odlično ste raspoloženi!

 

RAK

Možete da očekujete da će te uspeti da ostvarite planove koje ste imali na poslovnom polju. Bićete zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa Ovnom. Niste baš najbolji spoj ali strasti su jake. Povedite računa o stomaku.

horoskop

Foto: pixabay

LAV

Nervoza može da utiče na vaše poslovno raspoloženje i motivaciju. Moguće je da postoji određena neizvesnost na poslu. Dolazi vam prilika da pokažete svoja osećanja svojoj simpatiji. Posavetujte se sa nutricionistom.

 

DEVICA

Moguće je da nemate dovoljno strpljenja i da neke poslove završavate prilično površno a to može da vam se obije o glavu. Niste ostvarili osve ono što ste želeli sa voljenom osobom pa ste razočarani. Menjajte loše navike.

 

VAGA

Želite da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite poslu, važno vam je da zadobijete veće poverenje nadređenih. Očekuje vas veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom. U odličnoj ste formi! Zdravlje je uredu.

ŠKORPIJA

Pokušajte da se ne opterećujete novim poslovnim zaduženjima tokom današnjeg dana i da malo odmorite od svega. Osećate se usamljeno. Potrebna vam je nova ljubav. Želite da nađete novu osobu. Prolazna nervoza.

 

STRELAC

Nalazite se pred nekom važnom poslovnom odlukom koja bi mogla da promeni vašu budućnost. Možete da očekujete zanimljiv splet okolnosti koji vas vodi do poznanstva sa osobom koja će vas voleti. Nemate zdravstvenih problema.

 

JARAC

Neophodno je da se bolje informišete u vezi budućih poslova kako biste mogli da ostvarite dobre rezultate. Uspećete da rešite nesuglasice u braku. Pred vama je povoljan period da rešite sve probleme. Ukočenost u predelu vrata.

znak

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Moguće je da nećete moći da realizujete sve svoje planove i da ćete imati neke kočnice na ovom polju danas. Potrebno je da pružite malo više pažnje svom partneru. Moguće je da vam on zamera nešto. Problemi zbog stresa.

RIBE

Imate priliku da ispravite nepravdu koju ste načinili u prošlosti. Pred vama je generalno povoljan period za ispravljanje grešaka. Probajte da se opustite pored svog partnera i da se ne opterećujete. Smetnje sa sinusima.