HOROSKOP ZA 2. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

Beograd

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik uporan, Blizanci donose pogrešnu odluku, Rak beži od stvarnosti, Devici treba pomoć, Škorpija razočarana

OVAN

Ukoliko se bavite poslom koji je vezan za prodaju ili kupovinu, bilo koji vid trgovine moguće je da ćete imati komplikacije. Nemojte previše da čekate da biste napravili korak ka osobi koja vam se dopada. Problemi sa zuboboljom.

BIK

Moguće je da ćete imati neke manje troškove iako ih niste planirali. Na poslovnom planu uspevate sve da rešite. Partner je uporan i maksimalno se trudi da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Problemi sa nesanicom.

 

BLIZANCI

Niste dovoljno informisani i moguće je da ćete iz tog razloga biti skloni donošenju pogrešne odluke. Ukoliko vam se dopada Vodolija sa njom možete da očekujete zanimljiv odnos ali nestabilan takođe. Smanjite unos slatkiša.

 

RAK

Vredno radite i spremni ste da se posvetite poslu maksimalno ali očekujete i adekvatne rezultate. Moguće je da bežite od stvarnosti i da vam nije lako da se suočite sa svim problemima koje imate u braku. Dolazi vam poboljšanje zdravlja.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Početak novog posla je pred vama. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Moguće je da imate neke manje nesuglasice sa voljenom osobom ali ćete i uspeti da ih rešite. Moguće infekcija grla.

 

DEVICA

Dolazi vam period u kojem vam neće biti lako da rešavate sami sve poslovne probleme. Biće vam potrebna nečija pomoć. Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da je na vama samo da uživate. Moguć je povećan apetit.

 

VAGA

Uspešno ćete rešiti neke komplikacije koje ste imali na poslovnom polju. Bićete zadovoljni situacijom. Ukoliko ste u novoj ljubavnoj vezi pred vama je povoljan dan da se partner malo više otvori ka vama. Moguća je vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Imate utisak da ste prezauzeti i da su sve obaveze koje nešto znače na vama, da ostali ne preuzimaju dovoljno odgovornosti. Moguće je da ste razočarani u partnera i da razmišljate o prekidu. Povedite računa o glavobolji.

 

STRELAC

Polako prevazilazite poslovne probleme koje ste ranije imali i konačno vidite svetlo na kraju tunela. Postepeno upoznajete svoju simpatiju i što više stvari o njoj saznajete, to imate bolje mišljenje. Povećajte unos magnezijuma.

 

JARAC

Moguće je da ćete uspeti da popravite neke stvari koje su vam predstavljale kočnicu u poslovnom okruženju. Distanca postoji između vas i partnera. Niste sigurni da li vam to odgovara ili ne. Problemi sa kičmom.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Ukoliko očekujete potpisivanje ugovora koji vam je važan za posao, to bi moglo da se odloži za neki drugi dan. Dopada vam se osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog poznanika ili prijatelja. Povedite računa o jetri.

RIBE

Moguće je da ćete danas biti opušteni i da nećete želeti previše da se opterećujete poslom i obavezama. Primetili ste novu osobu u vašem okruženju. Spremni ste da joj priđete i da ispitate svoje šanse. Osetljivost urinarnog trakta.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)