HOROSKOP ZA 2. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Bik je osetljiv, Blizanac treba bolje da se organizuje na poslu, Jarac je neodlučan

OVAN

Pokušavate da obavite sve svoje obaveze u kratkom vremenskom roku ali se čini da to baš i nije moguće. Mogući su konflikti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nemate sada baš priliku za vezu. Problemi zbog ukočenosti.

BIK

Potrebna vam je podrška kolega i prijatelja kako biste mogli da prevaziđete prepreke koje imate na ovom polju. Veoma ste osetljivi, lako dolazi do razdražljivosti i odnos sa partnerom može da vam bude promenljiv. Preumorni ste.

 

BLIZANAC

Propuste ste pravili ali i ispravljali, pa se nalazite na pozitivnoj nuli. Vreme je da pravite bolju organizaciju posla. Imate utisak da previše dajete voljenoj osobi i da ona to na neki način koristi. Žiganje u predelu jajnika.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Skloni ste nekim strahovima i imate utisak da vam polje posla ipak nije baš sasvim sigurno kao što ste ranije mislili. Lepo ste raspoloženi, privlačite pažnju svojom energijom i osmesima. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

LAV

Postali ste veoma hrabri i spremni ste da svima pokažete da ćete nove projekte završiti bez greške. Odlična situacija između vas i voljene osobe vam uliva osećaj sigurnosti. Osetljivi ste na promenljve vremenske uslove.

DEVICA

Plašite se da ne napravite pogrešan korak na ovom polju, ali ko ne reskira ne profitira. Zbog svojih nesigurnosti možete da izgubite osobu koja je jako kvalitetna. Potrudite se da poradite na samopouzdanju. Unutrašnji nemiri.

 

VAGA

Moguće je da ste preterano spori i da ne možete da se skoncetrišete pa vam posao ne ide od ruke danas. Danas ste dobro raspoloženi i osećate da možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Zdravlje je sve bolje.

priroda

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Loša komunikacija sa poslovnim okruženjem vas vodi do nekih novih problema. Potrebno je da se suočite sa problemima između vas i partnera ako želite da sačuvate vaš brak. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

STRELAC

Jedino ako budete bili fer u odnosu sa poslovnim saradnicima, možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno. Novu osobu želite u svom životu, ali se istovremeno i plašite toga da se vežete za bilo koga. Problemi sa bubrezima.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Neodlučni ste i pokušavate da rešite neku dilemu koju imate na ovom planu. Nije vam lako da donesete određene odluke. Vreme je da počnete da gledate na život i ljubav iz vedrijeg ugla. Depresivni ste.

 

VODOLIJA

Možete da očekujete preokret na poslu. Lepe vesti ćete uskoro dobiti. Pred vama je jako povoljna faza. Pokušajte da razjasnite stvari još jednom jer postoji ipak nada da vam se voljena osoba vrati u zagrljaj. Problemi sa organima za varenje.

 

RIBE

Ukoliko ste očekivali pomak i napredovanje na poslu, danas ćete se razočarati. Važno je da budete strpljiviji. Previše ste sumnjičavi i voljenoj osobi to smeta. Mogla bi da krene da se udaljava od vas. Zdravlje je dobro.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)