HOROSKOP ZA 2. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan ima mnogo obaveza, Devicu očekuje priliv novca, Strelac će imati probleme na polju posla

OVAN

Imate prilično mnogo obaveza pred sobom. Potrudite se da budete organizovani i da smireno pristupate poslu. Očekuju vas manje nesuglasice sa voljenom osobom sa kojom imate različite stavove. Problemi sa zubima.

BIK

Očekuju vas nova dešavanja na polju posla, pred vama su promene kakve ste priželjkivali duže vreme. Vaš odnos sa voljenom osobom može da dođe do ivice prekida, sasvim iznenada. Mogući su problemi sa aritmijom.

 

BLIZANCI

Prati vas sreća na svim poljima i zadovoljni ste. Poslovna strana vam je odlično prikazana tokom današnjeg dana. Pred vama je mogućnost da osvojite osobu do koje vam je stalo. Odlično stanje na ovom planu vas očekuje.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da se nadate manjem poboljšanju u narednom periodu. Voljena osoba vam pokazuje koliko joj je stalo do vas. Očekuje vas povoljna faza za emocije. Izbegavajte unos šećera.

 

LAV

Možete da se nadate pozitivnom odgovoru kada je u pitanju mogućnost vašeg unapređenja. Bićete zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, nije vam lako da ostvarite ono što ste imali u planu. Bolovi u grlu.

DEVICA

Dolazi vam očekivani priliv novca. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Živite miran bračni život i sa partnerom imate sve što vam je potrebno. Smatrate da ste napravili jako dobar izbor. Povedite računa o desnima.

 

VAGA

Potrudite se da poboljšate odnose u poslovnom okruženju ako želite da ostvarite napredak koji ste imali u planu. Moguće je da će vam voljena osoba saopštiti neke loše vesti. Moguća je glavobolja. Pazite na zdravlje.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas odlična faza. Možete da se nadate razvoju nove poslovne saradnje. Dopada vam se osoba koja pokazuje da ima interesovanje ka vama. Dobro se osećate u svojoj koži.

 

STRELAC

Pred vama je nepovoljan dan. Moguće je da ćete imati probleme na polju posla u narednom periodu. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu. Pred vama je novo poznanstvo. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

JARAC

 

Moguće je da ćete potpisati ugovor koji će vam biti prilično značajan za polje finansija i posla. Možete da se nadate ozbiljnoj vezi u narednom periodu. Osoba koja vas zanima će pokazati da želi budućnost sa vama. Problemi sa leđima.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Imaćete priliku da ostvarite kompromisno rešenje vezano za konflikt koji je izbio na poslu. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Bavite se sportom! Prija vam vežbanje.

 

RIBE

Današnji dan vam je povoljan za posao, ako budete pokrenuli nove projekte bićete veoma zadovoljni. Iako ste u imali sumnje vezano za partnera, uverićete se da vaš odnos može da bude dobar. Krvotok vam je slaba tačka.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)