HOROSKOP ZA 2. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

sneg

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan zdrav, Bik pred promenama, Lav očekuje povišicu, Ribe čeka zanimljiv susret

OVAN

Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje ukoliko ste u potrazi za poslom. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje jako povoljan dan za novo poznanstvo. Odgovara vam Blizanac. Odlično stanje sa zdravljem.

BIK

Radite svoj posao najbolje što možete i sigurni ste u svoje sposobnosti. Dobro ste organizovani i disciplinovani. Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa partnerom. Možete da očekujete promene. Potrebna vam je fizička aktivnost!

 

BLIZANCI

Preispitujete svoje planove koje ste pravili na ovom polju i polako uviđate u čemu ste grešili. Moguće je da ste duže vreme bili usmereni samo na jednu osobu i da shvatate da je ta odluka bila pogrešna. Povedite računa o ishrani.

 

RAK

Možete imati neki konflikt u poslovnom okruženju danas. Generalno oko vas vlada atmosfera tenzije. Potreban vam je bolji pristup u komunikaciji prema osobi do koje vam je stalo. Poradite na tome da ojačate imunitet.

nevreme

pixabay

LAV

Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete da će vam se to danas višestruko isplatiti i da ćete biti zadovoljni. Ostvarićete dobru komunikaciju sa simpatijom i stavićete joj do znanja da imate osećanja. Zdravlje je dobro.

 

DEVICA

Sačekajte da se neke stvari slegnu, nova dešavanja na poslovnom planu vas očekuju kasnije. Mirna situacija sa emotivnim partnerom vam odgovara. Sada svakako niste spremni za neke promene. Povedite računa o stomaku.

 

VAGA

Još malo sačekajte sa potpisivanjem novog poslovnog ugovora. Današnji dan vam nije povoljan za velike promene. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo danas nije baš dobra. Prolazan kašalj je moguć.

ŠKORPIJA

Ostvarićete značajno poboljšanje vezano za polje zarade. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Želite da budete u vezi sa osobom koja je prema vama pokazala iskrena osećanja i namere. Prija vam voće i povrće.

 

STRELAC

Moguće je da postoji neiskrenost koja vlada u vašem poslovnom okruženju i da vam to jako smeta. Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom slagati jako lepo. Pred vama je povoljan dan. Potrebno vam je više odmora.

 

JARAC

Ukoliko su vam potrebni novi saradnici, neko ko vam odgovara bi mogao da zakuca na vrata vaše firme. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos magnezijuma.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Veoma ste uporni i želite da ostvarite poslovno unapređenje. Smatrate da zaslužujete nove pozicije. Dopada vam se osoba koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da bi pokazala osećanja. Problemi sa tahikardijom.

RIBE

Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla ali je veliko pitanje da li ste vi sada spremni da je iskoristite. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da želi da bude sa vama u vezi. Razvijajte zdravije navike.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)