HOROSKOP ZA 19. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Devica ima neočekivane događaje, Vaga je jako motivisana, Bik uživa u promenama, Vodolija pazi na ishranu

OVAN

Moguće je da se bavite nekom vrstom poslovnog dokazivanja i pred sobom i pred drugima takođe. Moguća su nova poznanstva, ali i dalje ne nalazite osobu u kojoj bi mogli da vidite baš sve ono što tražite. Problemi sa sinusima.

BIK

Danas ćete biti u centru pažnje zbog poslovnog uspeha iz prethodnog perioda. Možete da očekujete pokretanje zajedničkog života sa voljenom osobom. Dolazi vreme za lepe promene. Povedite računa o zubima.

 

BLIZANCI

Nove okolnosti će uticati na vas negativno. Moguće je da će vam trebati duže vreme da se prilagodite. Danas su vaši bračni problemi veoma naglašeni pa situacija sa voljenom osobom dolazi do pogoršanja. Problemi sa kičmom.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Očekuje vas prilika da se dokažete i da ostvarite svoje želje na ovom polju. Nastavite da negujete svoje ambicije. Danas ćete konačno voljenoj osobi staviti do znanja kako zamišljate zajedničku budućnost. Odlično se osećate!

 

LAV

Vaš posao je trenutno prikazan jako dobro pa ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme danas. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke komplikacije. Sve može da se reši ako imate strpljenja. Povedite računa o unosu tečnosti.

DEVICA

Donošenje novih odluka na ovom polju vam ne ide baš lako. Imate utisak da su neke okolnosti danas protiv vas. Ukoliko ste u braku ili vezi, sa voljenom osobom ćete imati neke neočekivane događaje. Nemate probleme sa zdravljem.

 

VAGA

Jako ste motivisani da na poslovnom polju polako uvedete promene koje planirate već neko vreme. Danas vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja će vam se malo direktnije udvarati. Osećate se odlično.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Možete da prestanete da brinete previše jer konačno do vas dolaze neke lepe vesti koje ste duže vreme priželjkivali. Danas vas očekuje pokretanje solidnog kontakta sa osobom koja vam se dopada. Puni ste energije!

 

STRELAC

Danas vam sve ide od ruke. Ako planirate bilo kakve nove poslove ili promene obavezno se latite toga! Možete da očekujete da će vam se polje flerta veoma lepo aktivirati i da ćete imati više poznanstava. Problemi sa bešikom.

JARAC

Moguće je da sa saradnicima ne možete lako da nađete zajednički jezik. Nije svako spreman da ulaže isti napor u posao kao vi. Dopada vam se osoba koja se drži po strani i deluje na neki način stidljivo. Osetljivi su vam sinusi.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Pokretanje novog projekta vam deluje kao jako dobra ideja. Spremni ste da se posvetite novim dešavanjima na ovom polju. Vaš odnos sa voljenom osobom nije tako dobar kao ranije i polako gubite jedno drugo. Pazite na ishranu.

 

RIBE

Danas budite oprezni sa bilo kakvim rizicima a čuvajte se i nekog oblika materijalne štete. Moguće je da vam se dopada osoba koju nećete lako osvojiti ali ste spremni da se trudite kako bi našli put do nje. Proverite svoju dioptriju.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)