HOROSKOP ZA 19. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovnu je dosta laži, Blizanci su hronično umorni, Lavu je potrebna relaksacija, Jarac planira putovanje sa partnerom

OVAN

Današnji dan vam je jako povoljan. Bićete zadovoljni ishodom obavljenih poslovnih razgovora. Trenutno ste u potrazi za partnerom koji će pokazati iskrenost pre svega. Dosta vam je laži. Mogući su problemi sa zubima.

BIK

Danas imate mogućnost da se odmorite i da uzmete slobodan dan. Nije vreme da se opterećujete poslom. Preterujete sa kritikama i tenzijom koju unosite u vaš odnos sa voljenom osobom. Nizak pritisak vas prati.

 

BLIZANCI

Da biste imali uspešan dan, potrebno je da budete dobro organizovani ali i da verujete u sebe. Postoji osoba do koje vam je stalo ali ste preterano ponosni da biste joj to priznali. Hronično ste umorni. Pazite na zdravlje.

horoskop

pixabay

RAK

Probleme ćete rešiti samo ako imate podršku ljudi oko sebe. Neke stvari danas nećete moći da uradite sami. Osoba koja vam se dopada će vam se polako otvoriti pa ćete uvideti da ni ona nije hladna. Nemate zdravstvenih problema.

 

LAV

Moguće su promene na poslu koje se neće odraziti direktno na vas, pa se pripremite za preokrete. Razmišljate o tome da prekinete vezu u kojoj se više ne pronalazite. Potrudite se da budete iskreni. Potrebna vam je relaksacija.

DEVICA

Na polju posla ne očekujte nikakve važne promene, današnji dan protiče sasvim uobičajeno. Moguće je da ćete doživeti lepu avanturu sa osobom koja vas magnetski privlači već neko vreme. Dobro se osećate.

 

VAGA

Neće vam biti lako da ostvarite sve što želite jer ćete imati više obaveza nego obično. Odluka koju donosite na ovom polju je jako važna. Od nekih stvari koje promenite sada zavisi vaša budućnost. Pad imuniteta.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Niste opterećeni poslom i potrebno vam je neko vreme za odmor. Nije trenutak da se forsirate na ovom polju. Osećate jaku želju da partneru pružite sigurnost, osećaj utehe i ljubavi. Imate osećaj pripadnosti. Zaštite svoju kožu od uv zračenja.

 

STRELAC

Trenutna situacija na ovom polju bi mogla da vam bude veoma povoljna. Pred vama je dobar period. Vaza sa osobom do koje vam je stalo je krenula u pogrešnom smeru. Problemi vezani za krvotok su mogući.

JARAC

Ciljeve koje ste postavili sebi ćete ostvariti vrlo brzo. Nastavite sa pozitivnim razmišljanjem. Planirate putovanje sa partnerom, pa možete da očekujete odličan provod. Ako ste sami moguće je poznanstvo. Razmišljate o dijeti.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Vaš posao vam deluje nestabilno i imate utisak da će uskoro da vam uslede veće promene na ovom polju. Iako je ljubav još u vašem braku, postoji veliko nerazumevanje i velike karakterne razlike. Povedite računa o očima.

 

RIBE

Postoji mogućnost da sa poslovnim partnerom postignete vrlo bitan kompromis i da dođete do važnih odluka. Sve više vam se čini da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i to vam se ne dopada. Respiratorne infekcije.

             

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)