HOROSKOP ZA 18. novembar 2018 (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Povoljan dan za Vodolije, opušten dan za Lavove

OVAN

Na poslovnom putovanju možete da ostvarite uspeh kojem ste se nadali. Sreća je danas na vašoj strani. Novo poznanstvo u vama budi radoznalost i želite da joj pokažete svoje interesovanje. Pazite na osetljive sinuse.

BIK

Na poslovnom planu vlada sasvim stabilna situacija. Možete da očekujete miran dan bez previše obaveza. Možete da očekujete da će vam voljena osoba pokazati svoja osećanja, uživaćete u romantičnoj atmosferi. Pazite na višak kilograma.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete biti skloni donošenju pogrešnih odluka. Generalno vam je ovaj period jako loš za posao. Rastrojeni ste i zaboravljate neka obećanja koja ste dali svom partneru. On je uvređen. Povedite računa o osetljivim očima.

 

RAK

Moguće je da imate utisak da su sve okolnosti protiv vas i da ste bespomoćni iako zapravo nije baš tako. Moguće je da će vam se ukazati prilika za novu ljubavnu vezu sa osobom koja deluje mistreiozno. Nesanica vas prati, a onda i umor.

 

LAV

Obaveze lako završavate i ostaje vam dosta slobodnog vremena. Opušten dan je pred vama. Povoljan je dan za flert, komunikaciju sa suprotnim polom i nova poznanstva. Nemate probleme sa zdravljem. Puni ste energije danas!

MARS U RIBAMA DO 31. DECEMBRA: Najviše će uticati na ova 3 horoskopska znaka!

DEVICA

Možete da očekujete dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem kao i pomoć od kolega kada su u pitanju neke važne obaveze. Moguće je da polako nestaju emocije koje su nekada postojale. Posetite stomatologa.

 

VAGA

Sreća vas prati, pa svaki posao koji budete pokrenuli može i te kako da krene vama u prilog. Uživate u flertu i niste spremni za početak ozbiljne veze. Moguće je da vas sada zanimaju samo avanture. Zdravlje je dobro.

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da dobijete kredit ili neki vid finansijske pomoći koja će vam biti veoma značajna. Moguće je da vam se dopada osoba koja nije pokazala interesovanje ka vama. Osećate se generalno dobro.

STRELAC

Sklapanje novog poslovnog ugovora je ono što vas danas očekuje. Pred vama je šansa da ostvarite uspeh. Možete da se oslonite na svog partnera koji vam pruža bezsulovnu ljubav i podršk. Manji problemi sa hormonima.

 

JARAC

Očekuje vas veliki broj obaveza tokom današnjeg dana. Potrudite se da nađete dovoljno energije za sve. Potrudite se oko toga da voljenoj osobi pokažete da vam je iskreno stalo do njenih osećanja. Povećajte unos vitamina.

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Ne biste trebali da očekujete probleme, rešićete sve komplikacije lako. Moguće je da ćete imati priliku za romantičan susret sa osobom do koje vam je stalo. Odlično se osećate!

RIBE

Niste baš zadovoljni zaradom i to vas frustrira. Moguće je da polako dolazi vreme za promenu posla. Ukoliko ste se upustili u neku neobaveznu vezu, uskoro će doći do prekida tog odnosa. Izbegavajte cigarete i alkohol.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)