HOROSKOP ZA 18. jul 2019.(ASTROLOGIJA)

šator

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Bik je posvećen poslu, Raka čeka zanimljivo poznanstvo, Škorpija je spremna za nov poslovni poduhvat, Strelac je motivisan

OVAN

Očekuju vas nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u kratkom roku. Važna vam je dobra organizacija. Emotivno ste stabilni i zadovoljni ste odnosom koji imate sa voljenom osobom. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

BIK

Bićete maksimalno posvećeni poslovnim obavezama jer želite da napredujete na ovom polju. Moguće je da ste na neki način stidljivi i da vam nije lako da pokažete svoja osećanja ka voljenoj osobi. Moguća je prolazna glavobolja.

 

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana možete da očekujete veoma usporenu situaciju na poslu, bez promena. Iskoristite priliku da osvojite svoju simpatiju. Današnji dan vam je jako povoljan za ljubav. Povećajte unos magnezijuma.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Neće vam biti teško da se organizujete na polju posla jer vam i saradnici puno pomažu na ovom planu. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vodi u emotivnu vezu. Manja ukočenost u leđima.

 

LAV

Očekuje vas dobar period za poslovne promene ako tako nešto imate u planu. Dolazi momenat za odluke. Možete da očekujete povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi još uvek samuju. Odlično zdravlje.

DEVICA

Imate dosta poslovnih obaveza ali ste spremni da im se posvetite jer vam je važno da se na ovom polju dokažete. Zadovoljni ste svojim brakom i odnosom koji imate sa partnerom. Uskoro planirate decu. Problemi sa krvnom slikom.

 

VAGA

Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete dobiti neke lepe vesti koje će vam biti naročito značajne. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada i ona želi vezu sa vama. Bez problema na polju zdravlja!

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Spremni ste da se upustite u nov poslovni poduhvat koji će vam na duže staze doneti odlične rezultate i dobru zaradu. Očekuje vas prilika da sa voljenom osobom porazgovarate na temu budućnosti. Pazite šta jedete.

 

STRELAC

Imate motivaciju i spremni ste da se posvetite svom poslu. Možete da očekujete da će sve biti kako treba. Pred vama je faza u kojoj ćete veoma lako pokazivati svoje emocije i partner će uživati pored vas. Glavobolja.

JARAC

Značajan finansijski dobitak će vam popraviti raspoloženje, sreća je danas na vašoj strani. Moguće je da u vašem braku dolazi do sukoba koji nikako ne možete da prevaziđete. Proverite stanje hormona.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Imate velika očekivanja na poslovnom planu i jako vam je važno da realizujete određeni uspeh. Voljenoj osobi stavljate iskreno do znanja kakve namere imate i ne planirate odstupanje od toga. Moguća je vrtoglavica.

 

RIBE

Trudite se da pokažete nadređenima da ste spremni da se posvetite poslu i da dokažete svoje sposobnosti. Dopada vam se osoba koju još uvek ne poznajete sasvim dobro ali vas njena energija privlači. Dobro se osećate.

               

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)