HOROSKOP ZA 18. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan danas nema sreće, Bik ima problema sa zdravljem, Vaga dobija priliku da napreduje, Vodoliju očekuje romantičan dan

OVAN

Nije povoljan dan za bilo kakva pravna i sudska pitanja. Mogli biste da imate neku štetu od javnih rasprava. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas veoma zanimljiv dan za flert. Izbegavajte alkohol ali i gazirana pića.

BIK

Finansije vam nisu baš najbolje i to vas deprimira. Vi volite komfor i jako vam je važno da materijalno budete potkovani. Moguće je da vaša ljubomora prevazilazi određene granice. Mogući problemi sa debelim crevom.

 

BLIZANCI

Možete da se nadate tome da ćete uspeti da razjasnite okolnosti koje su vam predstavljale kočnicu na ovom polju. Niste sigurni u to da li vaša simpatija ima ista osećanja kao i vi pa se nekako držite po strani. Osetljivi bubrezi.

 

RAK

Haotična situacija na poslovnom planu vam donosi uznemirenost i nervozu. Niste sigurni šta možete da očekujete. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate o da napravite pauzu od veze. Prehlada je moguća.

nevreme

pixabay

LAV

Ukoliko ste planirali da radite neki privatni posao, danas je povoljan trenutak da se tome posvetite. Veoma ste šarmantni i pokazujete sve svoje kvalitete lako. Moguće je da ćete imati nekoliko udvarača. Povedite računa o pritisku.

 

DEVICA

Želite da zadržite stabilnost iako vas neki rizici privlače. Niste sigurni koji treba da bude vaš sledeći potez. Imate poverenja u voljenu osobu i odnos vam je dobar, skladan. Možete da očekujete promene. Prija vam da odmarate.

 

VAGA

Dolazi vam prilika da napredujete i da dođete do ostvarenja svojih ambicija. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete ostvariti poznantvo preko posla. Izbegavajte masnu hranu.

ŠKORPIJA

Očekuje vas veoma pozitivan dan tokom kojeg ćete uspeti da rešite neke važne poslovne probleme. Voljena osoba vam je posvećena i lepo se osećate kada ste zajedno. Možete da očekujete dobar dan. Redovnije jedite.

 

STRELAC

Pod velikim pritiskom obavljate svoje poslove. Imate probleme sa nadređenima koje ne možete lako da rešite. Očekuje vas povoljan dan za nova poznanstva. U narednim danima je moguć i početak veze. Metabolizam vam je malo usporen.

 

JARAC

Možete da očekujete potpisivanje nekog ugovora na poslovnom planu. Povoljan je dan i za bilo kakvu prodaju. Komunikacija sa voljenom osobom je promenljiva i u nekim trenucima ne znate šta da očekujete. Čuvajte grlo od virusa.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Kada su u pitanju finansije, očekuje vas značajno poboljšanje kojim ćete biti zadovoljni. Uživate u zajedničkom društvu sa voljenom osobom i lepo vam je. Povoljan je dan za romantičnu šetnju ili izlazak. Posetite stomatologa.

RIBE

Zadovoljni ste stanjem na polju posla koje je prilično stabilno. Tokom današnjeg dana vas ne očekuju veće promene. Poklanjate svoju pažnju voljenoj osobi, a ona vam uzvraća nežnostima. Potrebno vam je više sna.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)