HOROSKOP ZA 17. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vaga mora da se posveti poslu, Strelac očekuje pauzu u vezi, Vodolija uživa u prihodima, Ovan je zadovoljan u ljubavi

OVAN

Spremni ste da pokažete inicijativu oko promena koje smatrate važnim za vaš posao. Uživate u lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo i zadovoljni ste vašim odnosom. Problemi sa nervima su naglašeni kod vas.

BIK

Možete da očekujete poboljšanje poslovnih okolnosti. Pred vama je dobar period na ovom polju. Ako imate partnera možete da očekujete da ćete sa njim uspeti da ostvarite jako lep i kvalitetan odnos. Manji problemi sa očima.

 

BLIZANCI

Dobijate priliku da pokažete svoju spremnost i spretnost. Poslu ste maksimalno posvećeni i to će vam se isplatiti. Možete da dođete do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će vam pružiti mnogo ljubavi. Imate višak energije!

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Finansije su vam na neki način promenljive i sve ide nekim nestabilnim tokom. Nezadovoljni ste. Ukoliko ne budete pokazali svom partneru svoja iskrena osećanja neće moći da vas razume. Izbegavajte cigarete.

 

LAV

Odlažu vam se neki planovi i niste baš preterano srećni zbog toga. Možete da očekujete stagnaciju na poslu. Ukoliko ste slobodni današnji dan je jako povoljan za novo poznanstvo i flert. Povedite računa ako ste skloni alergijama.

DEVICA

Možete da očekujete dan u kojem ćete imati mnogo posla, obaveza i gust raspored ispred sebe. Sigurni ste u svoja osećanja i nije vam problem da partneru otvoreno pokažete šta sve želite u odnosu sa njim. Povećajte unos vitamina.

 

VAGA

Neophodno je da se više posvetite poslu ako želite da ostvarite zacrtane ciljeve. U suprotnom ćete biti nezadovoljni. Razmislite malo o okolnostima koje nisu vama naklonjenena polju ljubavi. Nesanica vas muči.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Pred vama je dan koji donosi neke manje komplikacije na vašem poslovnom polju. Mogući su razni problemi. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo udvarača. Povećajte unos vitamina.

 

STRELAC

Nije vam preterano povoljna situacija na poslu, osećate da su neke stvari rizične i da vam se izmiče tlo pod nogama. Potrebna vam je pauza u vezi jer je odnos sa partnerom počeo da vas opterećuje. Kičma vam je osetljiva.

JARAC

Putovanje u inostranstvo bi moglo da vam donese važne poslovne promene. Očekuje vas generalno povoljan period. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre promene u odnosu sa partnerom. Izbegavajte alkohol.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Ukoliko očekujete bilo kakav priliv novca, današnji dan vam je jako povoljan. Dolazi vam poboljšanje finansija. Moguće je da će vam se ukazati prilika da pokažete iskrena osećanja prema partneru. Puni ste snage.

 

RIBE

Uspećete da rešite neku dilemu i da donesete odluku. Očekuju vas važni poslovni preokreti. Moguće je da vam se uskoro bliži bitna odluka po pitanju braka i zajednice sa voljenom osobom. Nizak pritisak vam stvara manje smetnje.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)