HOROSKOP ZA 17. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci muku muče sa bolovima u kičmi, Bik ostvaruje ciljeve, Škorpija ima problema na ljubavnom polju

OVAN

Postoje problemi u vašem poslovnom okruženju, koje nećete uspeti baš lako da rešite. Prekid veze sa osobom koju više ne volite jeste bio na neki način iscrpljujući ali sada makar možete da nastavite dalje. Problemi sa nesanicom.

BIK

Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite planove koje ste imali na poslovnom polju. Vodite borbe sami sa sobom kada je u pitanju ljubav. Privlači vas osoba koja nije slobodna. Problemi sa nervnim sistemom.

 

BLIZANCI

Pred vama je promena koja može da bude veoma važna za vašu buduću karijeru i napredovanje na poslovnom polju. Ukoliko vam se dopada Vaga, možete da očekujete da ćete imati zanimljiv dan sa njom. Kičma vam je osetljiva.

 

RAK

Nije povoljan period za nov posao. Najbolje bi bilo da se posvetite nekim drugim stvarima ako postoji mogućnost za to. Očekuje vas faza koja je jako povoljna za flert i nova poznanstva. Pazite na probleme sa jetrom.

sunce

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Možete da očekujete da ćete imati neke komplikacije na poslovnom polju danas. Dosta toga u vašem braku nije kako treba. Današnji dan vam donosi nezadovoljstvo u ljubavi. Pazite na krvotok. Zdravlje vam je promenljivo.

 

DEVICA

Prekid poslovne saradnje može u prvi mah da vas obeshrabri ali zatim ćete shvatiti da vam se otvaraju i neke nove mogućnosti. Pred vama je faza koja donosi novu vezu, ozbiljnu i stabilnu. Problemi sa kožom.

 

VAGA

Poslovni problemi se gomilaju i realno je da ne možete sve sami da rešite. Potražite pomoć od saradnika. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u zemljanom znaku, očekuje vas lep dan u njenom društvu. Pad imuniteta je naglašen.

ŠKORPIJA

Pred vama je dan koji može da bude veoma opušten. Neće vas opterećivati veće obaveze sada. Nakon velikih promena na ljubavnom polju, prija vam period mirovanja u kojem se ne dešava mnogo toga. Mogući su problemi sa aritmijom.

 

STRELAC

Nije preterano povoljan dan za poslovno polje, imaćete neke iznenadne poteškoće. Ukoliko ste u braku, pred vama je period koji može da donese svađe i trzavice sa voljenom osobom. Problemi sa varenjem su mogući.

 

JARAC

Moguće je da nećete imati previše sreće oko novih poslovnih projekata. Najbolje bi bilo da ne rizikujete. Možete da očekujete da ćete postići pomak u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa očima.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Očekuju vas nešto veći troškovi pa se potrudite da budete pažljivi kada su u pitanju finansije danas. Možete da se oslonite na osobu do koje vam je stalo. Ona je uz vas i u lepim i u ružnim trenucima. Preporuka je da posetite nutricionistu.

RIBE

Danas ćete imati priliku za odmor i opuštanje. Poslovne obaveze ne bi trebale da vas opterećuju u većoj meri. Prilično ste razdražljvi i skloni ste svađama sa voljenom osobom. Nije vam povoljan dan. Odmarajte što više.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)