HOROSKOP ZA 17. april 2019. (ASTROLOGIJA)

most

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac očekuje poznanstvo, Ovan odlično, Bik osetljiv, Devica ima problema sa leđima, Lav komplikovano

OVAN

Ukoliko imate želju da promenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite. Spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se dopada. Odlično stanje na polju zdravlja.

BIK

Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu. Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Probava vam je osetljiva.

 

BLIZANCI

Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za flert. Izbegavajte cigarete.

hrana

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini. U trenutnoj situaciji najveća pretnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete. Povoljan je period za mršavljenje.

ODUŠEVIĆE VAS ‘MOZAIK TEHNIKA’ : Prelepa tehnika farbanja ne može da vam ne uspe! (KORAK PO KORAK)

LAV

Ako ste se iznenada našli u komplikovanoj i rizičnoj situaciji na poslu, možete da očekujete da će rešenje doći uskoro. Osoba koja vam se dopada deluje nedostupno i vi niste sigurni kako da napravite prvi korak. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Danas će vam doći prilika koju dugo čekate za ostvarenje svojih ciljeva. Plašite se da povredite voljenu osobu i zato joj mnogo toga ne govorite. Budite svesni da je na duge staze to neodrživo. Mogući su problemi sa leđima.

 

VAGA

Ukoliko imate bilo kakvo suđenje, danas je najveća verovatnoća da će ono imati povoljan ishod po vas. Očekuje vas poznanstvo sa osobom kakvu do sada niste upoznali. Prijaće vam fizička aktivnost! Bavite se sportom.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Današnji dan, kao i ceo naredni period su vam povoljni na poslovnom planu. Prišla vam je veoma šarmantna osoba, ali niste sigurni koliko treba da joj se poverite. Dobro se osećate. Nemate probleme sa zdravljem.

STRELAC

Moguća su neobična dešavanja u vašem radnom okruženju o kojima vi nećete biti dovoljno informisani. Ako ste slobodni, današnji dan nije povoljan za nova poznanstva. Povedite računa o hormonima i štitnoj žlezdi.

 

JARAC

Ukoliko idete na neko poslovno putovanje, budite oprezni. Danas će vam biti teško da se skoncentrišete. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Povedite računa o unosu vitamina.

IMATE FINANSIJSKE PROBLEME? Kada kupujete novčanik pazite na ovo i prizvaćete bogatstvo!

VODOLIJA

Ako čekate pravi trenutak da realizujete svoje ideje, to može da bude danas. Sreća je danas na vašoj strani. Imate priliku da se zbližite sa osobom koja je već duže u centru vašeg interesovanja. Odlično ste raspoloženi!

 

RIBE

Ukoliko ste nedavno pokrenuli neki privatni posao, danas ćete povući neke presudne poteze po tom pitanju. Preispitujete svoj izbor partnera. Kao da ga više ne vidite na isti način na koji ste ga videli u početku. Izbegavajte slatkiše.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)