HOROSKOP ZA 16. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

balerina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovnovima se smeši susretsa osobom koja će ih očarati, Lav može da očekuje poboljšanje finansijske situacije, Ribe muči nesanica

OVAN

Moguće je da ozbiljno razmišljate o tome da menjate posao. Očekuje vas period u kojem će biti novih ponuda. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu sa kojom ćete kasnije u budućnosti uspeti da stabilnu vezu. Pad imuniteta.

BIK

Došao je trenutak u kom biste mogli da budete opterećeni poslovnim obavezama u velikoj meri. Dobar vam je dan za ljubav. Osvojićete osobu sa kojom flertujete već neko vreme. Osetljiv grudni koš i pluća.

 

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je period u kojem ćete doći do većeg uspeha. Bračni partner pokazuje da ne može da vam pređe preko nekih stvari. Moguće je da se poteže tema razvoda. Odlično zdravlje.

MESEČNI HOROSKOP za oktobar 2019: Ribe dobro pripazite (ASTRO)

RAK

Tokom današnjeg dana ćete imati manje probleme na poslovnom planu ali ćete na kraju uspeti da ih rešite. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju već poznajete iz davne prošlosti. Mogući su problemi sa srcem.

 

LAV

Finansijska situacija bi mogla da vam se poboljša u narednom periodu. Možete da očekujete dobru fazu pred sobom. Dolazi do zahlađenja odnosa sa osobom do koje vam je stalo i zbog toga ste nezadovoljni. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Pred vama je prilično dobar dan u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje planove na ovom polju. Očekuje vas dobar period za brak. Ako ste slobodni, imaćete uskoro šansu za početak ozbiljne i stabilne veze. Potreban vam je san!

 

VAGA

Iako se na poslovnom planu imate neke kočnice, uz dovoljno upornosti ćete uspeti da ih rešite. Slobodni pripadnici vašeg znaka dolaze do susreta sa osobom koja će biti spremna započetak emotivne veze. Prija vam vežbanje.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Ako se bavite privatnim poslom, možete da se nadate dobrim okolnostima i poboljšanju zarade. Partner pokazuje da nije zadovoljan sa vama, mogući su dugi i teški razgovori na temu vašeg odnosa. Problemi sa urinarnim traktom.

 

STRELAC

Putovanje koje planirate će vam se isplatiti. Možete da se nadate ostvarenju dobre saradnje sa inostranstvom. Imate mogućnost za novo poznanstvo. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni. Dobro se osećate.

JARAC

Pred vama je povoljan dan za ostvarenje vaših ciljeva. Posvetite se poslu i obavezama. Zadovoljni ste odnosom koji ste uspostavili sa voljenom osobom. Među vama vladaju ljubav i harmonija. Imate mnogo pozitivne energije.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete saradnju sa osobom iz drugog grada ili neki manji uspeh na poslovnom putu. Priželjkujete da vaam se desi nova ljubav kako biste mogli da potisnete staru. Moguća je prolazna glavobolja.

 

RIBE

Današnji dan nije dobro postavljen za vaš posao, moguće je da ćete imati probleme i kočnice. Postoji fatalna privlačnost između vas i osobe do koje vam je stalo. Uskoro će doći do jedne strastvene veze. Moguća je nesanica.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)