HOROSKOP ZA 16. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/OPixabay

Bik puca od zdravlja, Blizanci da posete lekara, Rak razmišlja o razvodu, Devica flertuje, Škorpija ima hronične probleme

OVAN

Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati veće brige kada je u pitanju vaše poslovno polje. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas odvede do ljubavne veze. Bavljenje sportom vam prija.

BIK

Saradnja sa inostranstvom vam može doneti priliku da dođete do dosta bolje poslovne i finansijske situacije. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom u popravite odnos. Zdravlje je dobro.

lice

Foto: pixabay

BLIZANCI

Moguće je da niste preterano posvećeni svojim obavezamai da vam je potrebno više slobodnog vremena da malo predahnete. Nije vam lako da otvoreno pokažete kako se osećate prema simpatiji. Posetite lekara.

RAK

Tačno znate šta želite na poslovnom planu ali vam problem predstavlja jedna osoba koja to na neki način koči. Moguće je da sa voljenom osobom nemate dobar odnos i da razmišljate o prekidu veze. Povedite računa o ishrani.

LAV

Imate mnogo obaveza na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete tokom celog dana biti zauzeti. Ne dopada vam se lice koje je vaš partner pokazao i niste sigurni da li treba da ostanete u toj vezi. Povećajte unos vitamina.

DEVICA

Nema razloga da brinete za poslovnu situaciju jer su sve prilike na vašoj strani. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Dolazi vam prilika za flert sa osobom koju ste nedavno upoznali. Stvarajte zdravije navike.

VAGA

Lako možete da utičete na donošenje novih poslovnih odluka. Unosite povoljne promene u svoje radno okruženje. Ako imate partnera očekuju vas manje nesuglasice sa njim. Mogući su problemi sa plućima.

ŠKORPIJA

Očekuju vas manje promene kada je u pitanju posao, moguće je da nećete duže vreme biti na istom radnom mestu. Dobro se osećate pored vašeg partnera i zadovoljni ste odnosom koji imate. Hronični problemi vam se vraćaju.

horoskop

pixabay

STRELAC

Imate jako dobru intuiciju pa je važno da slušate svoj unutrašnji glas pri donošenju novih poslovnih odluka. Imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Moguć je nizak pritisak. Malaksali ste danas.

JARAC

Nije povoljan dan za novu poslovnu saradnju. Potrudite se da generalno sada ne planirate neke nove poslove. Pitanje je da li ste krenuli pravim putem sa voljenom osobom. Često oboje imate nedoumice. Problemi sa krvotokom.

VODOLIJA

Na putovanju ćete imati neke komplikacije, pa bi za sada bilo bolje da ne planirate neke dalje destinacije. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas.

RIBE

Pazite na svoje troškove jer biste mogli da imate veće probleme na poslu ako ne budete pazili. Imate utisak da gubite stabilnost u braku i da je sve poljuljano. Problemi sa hormonima vam stvaraju zdravstvene tegobe.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)