HOROSKOP ZA 15. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci imaju problema sa glavoboljom, Vaga okončava probleme, Bik ima prolaznu finansijsku krizu, Vodolija mora da pripazi na srce

OVAN

Moguće je da ćete pogrešiti ako budete insistirali na velikim i drastičnim poslovnim promenama danas. Komunikacija sa voljenom osobom će krenuti u boljem pravcu i bićete generalno zadovoljni. Izbegavajte cigarete.

BIK

Moguća je prolazna finansijska kriza. Potrudite se da svoje troškove smanjite i prekontrolišete. Iako sa voljenom osobom naizgled imate sve, u dubinu duše ka vama postoji žal za prošlošću. Pazite na štitnu žlezdu.

 

BLIZANCI

Danas bi bilo najpametnije da se posvetite obavezama koje vas čekaju iz prethodnog perioda. Postaje sve jasnije da sa voljenom osobom niste najbolji spoj i da će vaša veza kad tad da se prekine. Glavobolja vas često prati.

horoskop

pixabay

RAK

Sa osobom koja vam već duže vreme nudi poslovnu saradnju, možete da ostvarite pozitivan dogovor. Bilo bi dobro da se distancirate od svega što vam se na emotivnom polju dešava. Tegobe vezane za krvotok.

LAV

U periodu koji vam predstoji ćete moći da menjate stvari na ovom planu. Napredovanje je ono što vas očekuje. Vaš partner meša neku treću osobu u vaš odnos i to vam se ne dopada. Zglobovi su vam osetljivi.

DEVICA

Poslovni problemi bi mogli da se zakomplikuju. Potrudite se da budete dovoljno posvećeni konkretnim rešenjima. Iako je voljena osoba tu pored vas ponekad vam se čini da vas ne razume baš najbolje. Kičma vam je osetljiva.

fantazija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Moguće je da ćete konačno rešiti neki problem iz prošlosti koji je dugo stajao po strani. Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa bivšom ljubavi, prema kojoj i dalje postoji naklonost sa vaše strane. Bez većih problema.

ŠKORPIJA

Moguće je da će doći do neočekivanih preokreta i problema kada je u pitanju poslovno polje kod vas. Ako otvoreno pokažete partneru svoja osećanja, nećete se pokajati već ćete se oduševiti reakcijom. Izbegavajte alkohol.

STRELAC

Ovo je vreme da budete stvarno vredni i posvećeni svom poslu jer će vam za to doći velike nagrade. U vaš život ulazi nova osoba. Spremni se da volite ponovo i da poklonite svoje srce sa verom u dobro. Prijaće vam rekreacija.

 

JARAC

Danas je moguć veliki preokret koji će vam omogućiti pozitivne promene na ovom polju. Polako se zbližavate sa osobom koja vam se dopada i otktivate da i ona ima svoje mane i slabosti na neki način. Odlično ste raspoloženi.

NEDELJNI HOROSKOP za period od 14. do 21. jula 2019. godine (ASTRO)

VODOLIJA

U ovom periodu se vraćate na neki stari posao ili obnavljate neku poslovnu saradnju iz prošlosti. Sadašnji partner vam dokazuje svoju ljubav ali vi kao da uporno na stvari gledate iz negativnog ugla. Povedite računa o srcu.

RIBE

Otvaraju vam se nove mogućnosti za pokretanje posla kojim ćete biti i te kako zadovoljni. Spremni ste da priđete svojoj simpatiji sa ponudom za vezu. Ne želite više da čekate i oklevate. Nemate zdravstvene probleme.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)