HOROSKOP ZA 15. april 2019. (ASTROLOGIJA)

pixabay

Vodolija preumorna, Ribe vode tešku borbu sa sobom, Rak se oslonio na partnera, Lav se oseća isfrustrirano

OVAN

Za sve osobe rođene u ovom znaku koje se bave privatnim poslom današnji dan je izuzetno povoljan po pitanju zarade. Osećaj napuštenosti i izdaje vam ne da mira. Teško vam je da prebolite staru ljubav. Povedite računa o ishrani.

BIK

Toliko ste okupirani određenim dešavanjima u privatnom životu da zapostavljate svoje obaveze. Kao da ste se mnogo opustili i prestali da preuzimate inicijativu za bilo šta u vašoj vezi, što vam partner zamera. Mogući su bolovi u grlu.

 

BLIZANCI

Iako razmatrate da promenite posao, osećaj sigurnosti koje vam sadašnje mesto pruža vam ne daje da se tako lako odlučite na taj korak. Niste baš sigurni šta tačno osećate prema svom partneru. Gubitak apetita.

buducnost

pixabay

RAK

Usled manjka koncentracije i prevelikog umora pravite više grešaka nego obično. Danas vam je jedan od lošijih dana. Osećate kao da vam je partner jedini čvrst oslonac u životu. Problemi sa niskim pritiskom donose malaksalost.

 

LAV

Danas ćete imati poteškoća da dođete do informacija koje su vam potrebne zbog čega ćete se osetiti isfrustrirano. Trenutno stanje u vašoj vezi vam odgovara i ne želite da bilo šta menjate. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Dobro ste raspoloženi i želite da raširite dobru atmosferu na svoje poslovno okruženje. Čeka vas jedan pozitivan dan na poslu. Ukoliko ste danas započeli novu vezu, ona će biti dugotrajna i veoma značna. Osetljiv predeo zglobova.

 

VAGA

Danas ste napetiji nego obično i skloni naglim i nepromišljenim potezima. Pazite da ne ugrozite neki važan poslovni poduhvat. Voljena osoba kao da vam ukazuje sve manje pažnje, što vas povređuje. Moguća je ukočenost.

svemir

Foto ilustracija: pixabay

ŠKORPIJA

Danas će vam smetati monotona atmosfera i rutina kojom se sve radi. Pokušaćete da napravite neke promene. Ako ste u braku, možete da očekujete lepo iznenađenje od svog partnera. Proverite nivo holesterola u krvi.

STRELAC

Danas ćete bez većeg pritiska obaviti i više posla nego obično. Dan vam je izizetno povoljan na ovom polju. Moguće je da ćete spontano ostvariti neko poznanstvo koje će u daljoj budućnosti da preraste u vezu. Odlično se osećate.

JARAC

Ovo je dobar period za poboljšanje materijalne situacije. Moguće je da ćete imati više posla nego obično. Imate jako mnogo poverenja u voljenu osobu i ona vas motiviše da radite na sebi. Izbegavajte preteran unos šećera.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Nagomilalo vam se previše posla od ranije, a i vaš umor se samo akumulira. Danas je najbolje da malo odmorite kako ne biste kolapsirali. Veoma ste zaljubljeni i stalno mislite na partnera. Problemi sa glavoboljom.

 

RIBE

Ne čekaju vas nikakve dodatne obaveze ili veliki preokreti. Na poslu će dan proteći krajnje mirno. Moguće je da vodite teške unutrašnje borbe sa sobom, ali ne želite da o njima iko zna. Cirkulacija vam je malo slabija.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)