HOROSKOP ZA 14. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan očekuje promene na poslu, Bik flertuje, Blizanci nezadovoljni, Devica opuštena, Jarac konačno ima priliku da odmori

OVAN

Pred vama je promena koja može da bude veoma važna za vaš posao. Potrudite se da hrabro prihvatite nove mogućnosti. Ukoliko vam se dopada Vaga, sa njom ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene. Kičma vam je osetljiva.

BIK

Nije povoljan period za nov posao ili za bilo kakva ulaganja u ovom periodu. Očekuje vas faza koja je jako povoljna za flert i nova poznanstva. Ako već imate partnera, razmišljate o putovanju. Pazite na probleme sa jetrom.

 

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati neke komplikacije koje se neće lako rešiti. Biće vam potrebna pomoć saradnika. Između vas i voljene osobe vlada atmosfera nezadovoljstva iz koje nije lako izaći. Pazite na krvotok.

horoskop

pixabay

RAK

Prekid poslovne saradnje bi mogao da vam donese neku štetu u poslovnom smislu. Pred vama je faza koja donosi novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi vezu sa vama. Problemi sa kožom i iritacijama.

 

LAV

Poslovni problemi se gomilaju kod vas i neće vam biti lako da sve održite pod svojom kontrolom. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla ta veza će biti komplikovana. Pad imuniteta je naglašen.

DEVICA

Pred vama je dan koji može da bude veoma opušten ne biste trebali da imate previše posla. Nakon velikih promena na ljubavnom polju dolazi faza stagnacije koja će vam neko vreme čak i prijati. Mogući su problemi sa aritmijom.

 

VAGA

Nije preterano povoljan dan za poslovno polje, neočekivano bi moglo da dođe do problema. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom pokušavate da nađete kompromis oko nekih važnih pitanja. Problemi sa varenjem.

ptica

Pixabay

ŠKORPIJA

Moguće je da nećete imati previše sreće oko pokretanja novog posla danas. Možete da očekujete da ćete postići kompromis sa voljenom osobom i da će se vaš odnos pokrenuti u dobrom pravcu. Mogući su problemi sa očima.

 

STRELAC

Očekuju vas nešto veći troškovi danas. Generalno vam posao ide slabije u ovom periodu. Možete da se oslonite na osobu koju volite, ona se u svakoj situaciji pokazala kao vaš iskren prijatelj. Preporuka je da posetite nutricionistu.

JARAC

Danas ćete imati priliku za odmor. Možete da očekujete da ćete uživati u pozitivnim okolnostima na poslu. Prilično ste razdražljvi i sa voljenom osobom imate dosta problema. Težak vam je dan, odmarajte što više.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Napetost koja vas prati i nesigurnost koju osećate se negativno odražavaju na vaše poslovno polje. Možete da se nadate novom sastanku sa osobom prema kojoj gajite osećanja. Sem nervoze nema većih problema.

 

RIBE

Niste zadovoljni okolnostima na poslu i razmišljate o tome da pokrenete promene na ovom polju. Niste spremni na kompromise kada je u pitanju ljubav i želite da sve bude onako kako ste vi zamislili. Problemi vezani za nervni sistem.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)