HOROSKOP ZA 14. oktobar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Ovna čeka povoljan dan na poslu, Rak će primiti lepe vesti, Vaga će upoznati osobu koja će je zaintrigirati

OVAN

Budite spremni na iznenađenja na poslovnom polju. Dosta toga neće biti onako kako očekujete. Pravo je vreme da se pomirite sa partnerom iz prošlosti prema kojem još uvek gajite osećanja. Psihosomatski problemi su naglašeni.

BIK

Nalazite se pod velikim stresom i niste sigurni u kom pravcu će da se odvija vaša poslovna situacija. Čeka vas novo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da sa vama želi stabilnu vezu. Redovnije jedite.

 

BLIZANCI

Probleme koji vas muče nećete uspeti sami da rešite ovaj put. Trebaće vam dosta pomoći od strane saradnika. Jedna osoba do koje vam je stalo će na neobičan način pokazati da bi želela vezu. Osećate se dobro.

Foto: Telegraf

RAK

Uspeh je veoma uskoro pred vama. Možete da očekujete pozitivne poslovne okolnosti. Odlučili ste da stavite tačku na vezu iz prošlosti i da se maksimalno posvetite novim poznanstvima. Prijala bi vam masaža.

 

LAV

Danas ćete imati neke manje promene na polju posla. Neće vam biti lako da ostvarite stabilnost. Trebaće vam dosta vremena kako biste na polju emocija uspeli da ostvarite ono što želite sa partnerom. Kolena su vam osetljiva.

DEVICA

Današnji dan vam je dobro postavljen i trebalo bi da na polju posla ostvarite sve svoje planove. Loša iskustva koja su vas opterećivala na polju emocija, sada mogu da se preokrenu. Imate puno energije u sebi.

 

VAGA

Ne dopuštate bilo kakve kritike na svoj račun i delujete arogantno, što može da bude greška ipak. Moguće je da ćete sresti osobu koja će vam pokazati da želi da bude sa vama u nežnoj vezi. Zdravlje vam je jako dobro.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Budite oprezni sa novim poslovnim ulaganjima, promenama i projektima. Dajte sebi vremena da sve dobro osmislite. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite sve svoje želje i namere na ljubavnom polju. Povećajte unos kalcijuma.

 

STRELAC

Čeka vas težak dan kada je u pitanju posao. Imaćete dosta obaveza koje će vam predstavljati pritisak. Teško vam je da se suočite sa poteškoćama koje imate na ovom polju. Brak vam ulazi u krizu. Problemi sa glavoboljom.

JARAC

Faktor sreće je na vašoj strani i uspećete da na ovom polju ostvarite sve svoje planove. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas povoljan dan. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem.

grejaje

Foto: Dnevne.rs/pixabay

VODOLIJA

Niste u stanju da se sasvim skoncentrišete na posao jer imate neke brige koje vas opterećuju na privatnom planu. Zajedno sa voljenom osobom dolazite do nekih otežanja ali možete da ih prevaziđete. Mogući su problemi vezani za krvotok.

 

RIBE

Ispred vas je period u kojem ćete imati poslovne probleme. Dobro se pripremite za današnji dan. Ne dopada vam se osoba koja vam se uporno udvara. Ovaj put ćete radije odabrati da ostanete sami. Problemi sa bubrezima.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)