HOROSKOP ZA 14. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci osećaju bolove u vratu, Bik u ljubavi, Lav u konfliktnim situacijama, Vaga ima dobar dan

OVAN

Bićete zadovoljni rezultatima koje budete pokazali na poslovnom polju tokom današnjeg dana. Moguće je da nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu i da polako neke njene greške bolje vidite. Prijaće vam fizička aktivnost.

BIK

Prevazićićete probleme koje ste imali iz prošlosti. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste okolnostima na ljubavnom polju. Pazite na želudac.

 

BLIZANCI

Uskoro će vam se ukazati prilika za promenu posla. Moguće je da će do vas doći jedna primamljiva ponuda. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da sačuvate brak. Bolovi u predelu vrata.

 

RAK

Veoma ste snalažljivi i na poslovnom planu danas ostavljate jako dobar utisak pred svojim kolegama i nadređenima. Moguće je da ste vašeg partnera na neki način opteretili negativnim izjavama. Potreban vam je odmor.

VELIKE PROMENE: Evo šta svakom HOROSKOPSKOM ZNAKU donosi Uran u Biku

LAV

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana na polju posla imati neke manje probleme i konflikte sa saradnicima. Očekuje vas izazovan period za vašu ljubavnu vezu. Moguće je da ćete imati česte svađe. Izbegavajte cigarete.

 

DEVICA

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu. Tokom današnjeg dana nećete imati veće probleme na ovom polju. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje otvorenije prema vašoj simpatiji. Proverite svoju dioptriju.

 

VAGA

Očekuje vas povoljan period, pa možete da se nadate da ćete lako ostvariti sve ono što želite. Pred vama je dobar dan za promene. Moguće je da ste sada ranjivi i podložni promenljivom ponašanju. Potrebno vam je više sna.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete dan tokom kojeg će oko vas biti dosta pozitivne energije. Spremite se za dobra iznenađenja. Možete da se nadate početku nove emotivne veze sa osobom koja će vam značiti. Dobro se osećate.

 

STRELAC

Nemate baš dobru komunikaciju sa svima iz poslovnog okruženja, što vam donekle može predstavljati problem. Ukoliko se neko od prijatelja bude mešao u vašu vezu to se neće dobro završiti. Povedite računa o zubima.

horoskop

pixabay

JARAC

Možete da očekujete opušten dan. Ne biste trebali da imate veće probleme i sve protiče mirno na poslovnom planu. Imate utisak da sa voljenom osobom nalazite mir, sigurnost i baš sve ono što vam je potrebno. Zdravlje je dobro.

RUSKA TRAVARKA SE KUNE U TRI BILJKE: Ova tri korova su dar od Boga! Leče celo telo! (RECEPT)

VODOLIJA

Imate utisak da ste napravili grešku na polju posla. Vreme je da ispravite sve ono što možete. Ne znate kako da reagujete u okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljan period. Sklonost ka prejedanju.

RIBE

Tokom današnjeg dana povedite računa o nekim sitnicama koje vam na polju posla mogu stvarati probleme.

Osoba koja vam se udvara je uporna u svojoj nameri da vam priđe ali vi jednostavno niste zainteresovani. Problemi sa bubrezima.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)