HOROSKOP ZA 14. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Ovan mora na dijetu, Bik umoran, Rak se prilagođava situaciji, Devica ne želi brak, Vodolija flertuje

OVAN

Bićete zadovoljni nakon razvoja situacije na poslovnom planu. Pred vama je period koji vam donosi poboljšanje finansija. Sve ćete uraditi kako biste sa voljenom osobom mogli da ostvarite stabilnu vezu. Povoljan je dan za dijetu.

BIK

Neki saradnici nisu naklonjeni vama i vašim interesima i važno je da ih na vreme prepoznate u svom okruženju. Važno je da voljenoj osobi pokažete kakve su vaše želje po pitanju zajedničke budućnosti. Veoma ste umorni.

BLIZANCI

Okrenite se novim poslovima. Očekuje vas uspeh koji je vezan za novu saradnju koju ćete realizovati. Prošlost i dešavanja koja vas proganjaju od ranije treba da ostavite iza sebe. Izbegavajte sve poroke.

RAK

Vi ste vrlo prilagodljivi i važno vam je da se na poslovnom planu dobro uklopite sa okruženjem. Moguće je da se dosta razlikujete od svog partnera po nekim pitanjima i da se udaljavate. Moguća je glavobolja.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2018: Tajna ljubav za Škorpiju, Ribama mnoga vrata otvorena (ASTROLOGIJA)

LAV

Očekuje vas prilika da ostvarite unapređenje o kojem ste jako dugo razmišljali. Pred vama je povoljan dan za posao. Ukoliko vam se dopada osoba sada biste mogli da napravite neki korak ka njoj. Manji problemi sa holesterolom.

DEVICA

Finansijska situacija se postepeno popravlja i veoma ste zadovoljni zbog toga. Niste spremni za brak i pokušavate da stavite do znanja partneru da vaš odnos može neometano da funkcioniše i bez papira. Povedite računa o krvotoku.

VAGA

Moraćete da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite trenutno pošto postoje neke stvari na koje ne možete da utičete. Ulazite u krizni period u kojem će biti neslaganja sa voljenom osobom. Sklonost ka alergijama.

ŠKORPIJA

Osećate da postoje problemi koji su van vaše kontrole. Niste zadovoljni poslovnom situacijom. Moguće je da će se neka osoba iz vaše prošlosti pojaviti ponovo u vašem životu. Prilično ste osetljivi danas.

STRELAC

U narednim danima će se dosta toga razrešiti u vašu korist. Pred vama je povoljan period za poslovno polje. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje novo poznanstvo. Puni ste energije i očekuje vas povoljan dan!

JARAC

Doneli ste novu, važnu odluku vezanu za vaš posao i spremni ste svima da pokažete koje promene ćete uneti. Dopada vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Mogući su bolovi u stomaku i otežano varenje.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Poslovni partner vam u velikoj meri otežava situaciju na polju posla i spremni ste da pravite neke promene po pitanju vaših dogovora. Zanimljiv je dan za nova poznanstva. Imaćete mogućnost za flert. Tegobe vezane za kožu.

RIBE

Nove komplikacije na poslovnom planu vas opterećuju i osećate se kao da nemate više snage za sve probleme. Očekuje vas povoljna atmosfera za novu vezu. Možete da očekujete promene. Manji problemi sa srcem.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)