HOROSKOP ZA 13. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Bik se odlično oseća, Rak upada u konflikte, nesigurna u partnera, Jarac se svađa, Vodolija pati od nesanice

OVAN

Dajte sebi priliku da se malo odmorite od napornog poslovnog tempa u koji ste upali u prethodnom periodu. Nalazite ljubav pored voljene osobe i zadovoljni ste vašim odnosom. Pazite na svoje srce.

BIK

Konačno ćete moći da stavite tačku na neki posao koji vam je predstavljao samo opterećenje. Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada i polako dolazi do zbližavanja. Odično se osećate danas!

 

BLIZANCI

Bićete zadovoljni stanjem na poslovnom polju. Okolnosti su dobre i dolazite lako do uspeha. Spremni ste za nova dešavanja kadaje u pitanju ljubav. Očekuje vas prilika za zanimljivo i poznanstvo. Mogući su problemi sa zubima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Nema razloga da preuveličavate probleme. Pokušajte da se presaberete i da racionalno donesete nove odluke. Skloni ste konfliktima sa partnerom jer ste napeti i nervozni. Nepovoljan period za ljubav je pred vama. Nizak pritisak.

 

LAV

Sada je pred vama jedan dobar dan u kojem ćete uspeti da obavite poslovne obaveze koje želite Možete da očekujete da će voljena osoba da vam bude posvećena i da ćete sa njom imati dosta lepih trenutaka. Moguća je glavobolja.

DEVICA

Očekuje vas povoljna faza kada je u pitanju posao. Možete da se nadate dobrim okolnostima na ovom planu. Ljubavna situacija je promenljiva kod vas i nikada niste sigurni na čemu ste sa partnerom. Prijala bi vam meditacija.

 

VAGA

Moguće je da u poslovnom okruženju postoje problemi koji vas opterećuju u većoj meri. Lako bi moglo da dođe do prekida ljubavne veze kojom niste zadovoljni. Očekuju vas promene. Mogući su problemi sa stomakom.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Izbegavajte donošenje važnih odluka danas. Moguće je da ćete imati sklonost ka pogrešnoj proceni. U svom bliskom okruženju ćete doći do poznanstva sa osobom sa kojom će se pokrenuti flert i veza. Problemi sa disajnim putevima.

 

STRELAC

Za finansije vam je nepovoljna situacija danas. Potrudite se da izbegavate veće troškove i očekivanja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta pozitivnih promena u vašoj emotivnoj vezi. Problemi sa štitnom žlezdom.

JARAC

Izbegavajte preterano naprezanje kada je u pitanju posao, današnji dan vam nije povoljan da bilo šta forsirate. Između vas i voljene osobe dolazi do svađa i nekih teških reči. Očekuje vas nepovoljan period. Posetite lekara.

horoskop

Foto: Dnevne.rs

VODOLIJA

Postoje problemi u vašem poslovnom okruženju kojima ćete morati da se pozabavite odgovorno i ozbiljno. Prekid veze sa osobom koju volite vam je teško pao i treba vam dosta vremena da rane zacele. Problemi sa nesanicom.

 

RIBE

Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da dođete do ostvarenja poslovnih planova i ambicija. Vodite borbe sami sa sobom kada je u pitanju ljubav i ne znate za koju osobu da se odlučite. Mogući su problemi sa nervnim sistemom.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)