HOROSKOP ZA 13. oktobar 2019. (ASTROLOGIJA)

čamac

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bika očekuje odličan dan na poslovnom planu, Blizancima cveta ljubav, Strelac se oseća sjajno

OVAN

Danas nećete imati preterano velike obaveze niti poslovne probleme. Možete malo da se opustite. Dopada vam se osoba kojoj nije lako da vam iskreno pokaže svoja osećanja. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

BIK

Današnji dan je veoma povoljan i imate dosta novih prilika na ovom polju. Možete da očekujete uspeh u poslu. Dolazi vreme da sa voljenom osobom sasvim iskreno porazgovarate o zajedničkoj budućnosti. Potreban vam je unutrašnji mir.

 

BLIZANCI

Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima na ovom planu i da vas puno toga brine. U trenutnoj vezi ne dobijate baš sve ono što vam je potrebno. Moguće je da vaš odnos sa partnerom polako tone. Moguća je malaksalost.

VELIKI STAROSLOVENSKI HOROSKOP: Pronađite svoj DATUM ROĐENJA i saznajte kakva vas SUDBINA čeka (ASTROLOGIJA)

RAK

Vaša komunikacija sa saradnicima je komplikovana. Polako dolazite do faze koja bi mogla da vam donese trzavice. Kao da nemate volje da se više potrudite oko voljene osobe. Ona vam se čini distancirano. Jetra vam je osetljiva.

 

LAV

Iako ne očekujete mnogo od trenutnog posla, okolnosti bi na ovom polju mogle da vas iznenade. Vašu vezu sa voljenom osobom sada na neki način kvari mešanje društva ili ljudi sa strane koji imaju čudne namere. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Osećate se veoma iscrpljeno i nemate dovoljno volje da se posvetite poslu danas. Nemate hrabrosti da se sasvim prepustite voljenoj osobi i i dalje na neki način držite distancu u vašem odnosu. Prekontrolišite štitnu žlezdu.

 

VAGA

U vama postoji puno poleta da se angažujete oko novog posla do kojeg vam je stalo da uspe. Daćete svoj maksimum na ovom polju. Ako pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje, ona će uzvratiti. Problemi zbog stresa.

sport

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Pokažite strpljenje u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i uspećete da ostvarite svoje ciljeve na duže staze. Kraj vaše veze dolazi iako niste spremni da to sada sasvim prihvatite i priznate sebi. Problemi sa urinarnim putevima.

 

STRELAC

Očekuje vas period u kojem ćete generalno biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Promene koje vaš partner želi ne mogu da se ostvare tako brzo i vi zbog toga osećate određenu dozu pritiska. Puni ste energije!

JARAC

Vreme je da donesete odluku o pokretanju nekog novog poslovnog projekta koji će vam biti značajan. Sa voljenom osobom imate sve više nesuglasica i niste zadovoljni odnosom koji ste razvili. Mogući su problemi sa grlom.

fantazija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Dobijate sve više novih ponuda na poslovnom planu i spremni ste da pravite neke zanimljive promene. Period koji vam predstoji bi mogao da vam donese ljubav sa nekom zanimljivom osobom. Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

RIBE

Postaje vam jasno da sa svojim saradnicima ne možete tako lako da postignete kompromis po svim pitanjima. Ako postoji osoba koja vam se dopada mogli bi da osvojite njeno srce danas. Skloni ste melanholiji.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)