HOROSKOP ZA 13. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Strelci imaju loš dan, Bik ima povoljan dan za putovanje

OVAN

Očekuje vas veoma pozitivna situacija. Uspećete da preokretene poslovne okolnosti u svoju korist. Prija vam osećaj slobode i potrebno je da se usmerite na nova poznanstva. Povedite računa o holesterolu koji je povišen.

BIK

Dolazi vam povoljan period za putovanje, potpisivanje novog ugovora ili saradnju sa drugim gradom ili državom. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljive promene sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa cirkulacijom.

 

BLIZANCI

Možete da očekujete nove vesti koje će vam biti od koristi za posao. Pripremite se za pozitivne promene. Spremni ste da budete iskreni prema svom partneru, pa makar to i bolelo vas i njega. Mogući problemi sa želucem.

RAK

Uspeli ste da prevaziđete manje komplikacije na poslovnom planu i sada konačno možete da napredujete. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novom osobom. Spremni ste za flert. Smanjite unos masne hrane.

covek

Foto: Dnevne.rs /knowledgehi

LAV

Pred vama je generalno povoljan dan, pa ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje posla. Veoma je važno da voljenoj osobi pokažete da je iskreno volite i da ćete biti uz nju. Bolovi u leđima su mogući.

DEVICA

Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika, ulaganje ili pozajmljivanje novca. Dan vam je veoma nepovoljan. Moguće je da neke partnerove reči ostaju duboko urezane kod vas i da ne možete da ih zaboravite. Mogući su problemi sa jetrom.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete priliku da ostvarite poboljšanje i povećanje zarade. Može se reći da odnos sa voljenom osobom iz dana u dan ide u sve gorem pravcu. Mogući problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA

Nije vam lako da pokažete svoje ideje pred velikom grupom ljudi jer duboko u sebi nemate dovoljno samopouzdanja. Mogući su manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o zglobovima.

LJUBAVNA KOMBINACIJA KOJA NE OPSTAJE: Ova dva znaka nikad neće uspeti

STRELAC

Pred vama je malo teži dan tokom kojeg možete da očekujete komplikacije vezane za poslovne transakcije. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena što vam stvara veliki strah i nesigurnost. Mogući su problemi sa kičmom.

JARAC

Pred vama je povoljan dan ako očekujete sklapanje novog posla. U suprotnom bi moglo biti nekih komplikacija. Emotivno ste sasvim sigurni pored svog partnera i zadovoljni ste vašom vezom. Odlično se osećate.

VODOLIJA

Moguće su neke manje prepreke na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Potrudite se da budete konkretniji. Vaša ljubomora bi mogla da napravi veći razdor između vas i voljene osobe. Hronični problemi se vraćaju.

RIBE

Moguće je da ćete imati neke prepreke vezane za posao, koje ne možete da prevaziđete sasvim sami. Imate utisak da se gube emocije između vas i partnera. Pred vama je faza koja donosi razne probleme u vezi. Pazite na bešiku.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)