HOROSKOP ZA 13. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

fantazija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovna očekuje susret sa voljenom osobom, Bik će imati dobar poslovni dan,  Vagu očekuju velike obaveze, Jarac će imati povoljan dan za pregovore

OVAN

Nije povoljan dan za posao jer nećete moći da ostvarite sve svoje planove. Potrudite da vas to ne isfrustrira preterano.Očekujete susret sa voljenom osobom i imate želju da sa njom ostvarite bolji odnos. Problemi sa nesanicom.

BIK

Možete da očekujete sasvim dobar dan na polju posla. Sreća je na vašoj strani i sve će biti u redu.Današnji dan vam može doneti zanimljivo poznanstvo. Moguće je da se radi o osobi iz bliskog okruženja. Dobro se osećate danas.

 

BLIZANCI

Poslovne promene vas očekuju. Bićete zadovoljni njima iako ćete na početku biti malo zbunjeni.Očekuje vas šansa da definišete situaciju sa voljenom osobom i da pokažete u kojem smeru želite da ide vaša veza.Povedite računa o zubima.

horoskop

pixabay

RAK

Možete da očekujete da će okolnosti na ovom polju da vam budu generalno povoljne. Pred vama je dobar period.I dalje niste spremni za početak ozbiljne veze. Osoba koja vas voli želi da bude uz vas. U dobroj ste formi.

 

LAV

Moguće je da ćete uspeti da rešite svoje probleme na ovom polju i da vam je sada potrebna nečija pomoć. Moguće je da ćete zbog sujete imati dosta poteškoća u emotivnom odnosu.Čuvajte probavni trakt.

DEVICA

Moguće je da ćete uspeti da dobijete posao koji ste očekivali. Pred vama je povoljan period za promene na ovom polju.Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi i da sa njom gradite stabilnu budućnost. Mogući problemi sa bubrezima.

 

VAGA

Veliki broj obaveza vas očekuje. Moguće je da nećete imati priliku da baš sve završite na vreme.Dosadno vam je i želite emotivne promene. Niste navikli na samoću i to vam smeta. Povećajte unos vitamina.

kiša

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Ne biste trebali da se brinete oko poslovnih dešavanja, sve okolnosti se na kraju mogu preokrenuti u vašu korist.Ukoliko ste slobodni, pred vama je period u kojem ćete imati za početak veze.Prijaće vam bavljenje sportom.

 

STRELAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete finansijsku situaciju i da ćete biti zadovoljni poslovnim stanjem.Spremni ste da se posvetite dobroj komunikaciji sa voljenom osobom. Povedite računa o bešici.

JARAC

Pred vama je povoljan period za pregovore u kojima bi mogli da ostvarite veliki uspeh.Spremni ste da otvorenije komunicirate sa svojim simpatijom i da joj stavite do znanja da imate osećanja ka njoj. Problemi sa nervnim sistemom.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Rešenje problema na ovom planu bi moglo da vam ide od ruke danas. Potrudite se da date svoj maksimum na ovom polju. Osećanja koja gajite ka partneru mogu da budu promenljiva. Pazite na svoje srce.

 

RIBE

Iako nije sve krenulo onako kako ste želeli na kraju situacija može da se preokrene u vašu korist.Neodlučni ste i čini vam se da sa partnerom sa kojim ste trenutno nećete dogurati daleko. Osetljiva bešika.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)