HOROSKOP ZA 13. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Oixabay

Lav je pozitivan, Vodolija srećna u ljubavi, Bik ima problema na poslu, Devica osetljiva

OVAN

Ne želite da odustanete od planova koje ste napravili iako niste baš blizu njihove ralizacije. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neko novo poznanstvo. Mogući su problemi sa pritiskom.

BIK

Ako budete bili preterano impulsivni stvorićete probleme na poslu, ne samo sebi već i drugima. Razmšljate o braku ali niste sigurni da li voljena osoba želi isto što i vi. Moguće je da vam odnos nije sjajan. Čuvajte se u saobraćaju.

 

BLIZANCI

Povoljan je dan za bavljenje privatnim biznisom. Ukoliko planirate pokretanje sopstvenog posla bićete veoma zadovoljni. Ukoliko ste u zajednici, očekuje vas poboljšanje komunikacije sa partnerom. Ukočenost u predelu vrata.

 

RAK

Jako je važno da imate dovoljno hrabrosti da istupite i da se zauzmete za sopstveno mišljenje u poslovnom okruženju. Dopada vam se osoba koja nije pokazala spremnost za ozbiljnu vezu. Povedite računa o osetljivoj koži.

horoskop

pixabay

LAV

Moguće je da imate potrebu za poslovnim promenama i da ste spremni da uradite sve kako biste ih ostvarili. Ne dopada vam se to što je partner postao preterano posesivan i ljubomoran u prema vama. Vodite računa kada je u pitanju žuč.

 

DEVICA

Možete da očekujete promene na polju zarade, pred vama je povoljan period za neke nove poslovne ponude. Možete da se nadate jako dobroj situaciji sa partnerom. Imaćete šansu za stabilizaciju. Osetljiv urogenitalni trakt.

 

VAGA

Prilično ste nervozni i nije vam lako da ostvarite poboljšanje poslovne situacije jer se ne trude svi oko vas na isti način kao vi. Vama je jako važno da pored sebe imate osobu sa kojom možete da razgovarate. Povedite računa o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA

Ne biste trebali da očekujete značajnije promene na poslovnom polju danas. Pretežno ćete se baviti uobičajenim, rutinskim poslovima. Maštate o osobi koju poznajete i sa kojom imate komunikaciju. Moguć je pad imuniteta.

 

STRELAC

Ozbiljno razmišljate o ponudi posla u inostranstvu. Moguće je da ćete tamo pronaći svoju sreću. Postepeno vaša veza sa voljenom osobom može da napreduje. Pred vama su neke nove odluke. Mogući problemi sa sinusima.

 

JARAC

Ukoliko ste bez posla, pred vama je šansa da ostvarite novi dogovor koji bi vas vodio ka zaposlenju. Razmišljate o većim ljubavnim promenama. Niste zadovoljni u trenutnoj vezi. Veoma dobro stanje.

pice

pixabay

VODOLIJA

Spremni ste da se posvetite poslu kako biste uspeli u budućnosti da ostvarite napredovanje na ovom polju. Osoba koja vam se dopada će vam staviti do znanja da nije ravnodušna prema vama. Skloni ste pucanju kapilara.

RIBE

Došli ste do nekih važnih odluka na poslovnom polju. Realizacija vaših ideja konačno ide u jednom dobrom smeru. Želite da zadržite voljenu osobu i da joj pokažete da prema njoj imate emocije. Skloni ste gojenju.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)