HOROSKOP ZA 12. oktobar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: nevne.rs/Pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 12.10.2018. godine

OVAN

Vreme je da donesete nove odluke na ovom polju. Moguće je da ćete morati da menjate neke stare šablone. Voljena osoba će pokazati da je spremna da preuzme inicijativu oko emotivnih promena. Koža vam je osetljiva.

BIK

Važno je da budete uporni u ostvarenju svojih namera i ambicija iako vam nije uvek lako. Potpuno ste otvoreni i spremni ste da osobi koja vam se dopada ponudite ozbiljnu vezu. Očekuje vas poboljšanje zdravlja.

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete danas imati priliku da nađete novo radno mesto ako ste imali želju da menjate posao. Nova ljubav je pred vama. Spremni ste da pokažete svoja osećanja. Nadate se pozitivnom ishodu. Odlično stanje.

RAK

Možete da očekujete nalet novih kreativnih ideja koje će vam na poslovnom planu biti od velikog značaja. Stvari na ljubavnom planu ne idu onako kako ste očekivali i razočarani ste zbog toga. Probava vam je osetljiva.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Očekuje vas prilika da ostvarite novu poslovnu saradnju koja će vam biti veoma značajna za buduću karijeru. Slobodni Lavovi uskoro ulaze u novu ljubavnu vezu. Izbegavajte cigarete. Stvarajte zdravije navike.

DEVICA

Možete da se nadate stabilnoj poslovnoj situaciji. Sada nema većih promena i sve ide kao što ste očekivali. Nestrpljivi ste i nije vam lako da prihvatite činjenicu da partneru treba vremena da donese odluku. Dobro se osećate.

VAGA

Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja pogotovo ako ste se našli u nekoj rizičnoj ili komplikovanoj situaciji na poslu. Dopada vam se osoba koja za sada deluje uzdržano. Bez većih problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da dođete do nekog cilja. Pred vama je jako povoljan dan tokom kog se sve okreće u vašu korist. Prijaće vam otvoren razgovor sa voljenom osobom. Biće vam lakše. Mogući su problemi sa leđima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabax

STRELAC

Povoljan je dan za adimistrativna pitanja kao i za rešavanje bilo kakve papirologije. Dolazi vam poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma jak utisak. Spremni ste da menjate svoj život zbog ljubavi. Prijaće vam fizička aktivnost!

JARAC

Generalno se nalazite u povoljnom periodu za posao. Sve ide onako kako ste očekivali. Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja vam deluje promenljivo i niste sigurni koliko možete da joj verujete. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Ukoliko budete primetili neke neobične događaje na poslovnom polju, potrudite se da oslušnete komentare okruženja. Imate dobar odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nema novih dešavanja. Povedite računa o hormonima.

RIBE

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Moguće je da vam uskoro bliži i neko krae putovanje. Možete da očekujete zanimljiv flert i poznanstvo sa osobom koja nije istog porekla. Povećajte unos vitamina.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)