HOROSKOP ZA 12. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan usamljen,  Devica mora danas da se primiri, Jarac doživljava burnu ljubav, Rak se posvetio poslu, Vaga danas ne sme ništa da očekuje

OVAN

Bićete pod velikim stresom i neke situacije na poslovnom polju nećete razrešiti lako kao što se nadate. Moguće je da ćete imati neke manje trzavice u braku. Ako ste slobodni nemojte očekivati početak veze. Zdravlje vam je slabije.

BIK

Možete da očekujete da ćete ostvariti uspeh koji ste sebi zacrtali. Dan vam je povoljan za nove poslovne poduhvate. Odnos sa partnerom je promenljiv, dosta toga ne ide onako kako ste očekivali. Malaksalost vas prati danas.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan koji vam donosi poboljšanje finansija.m Vaš odnos sa voljenom osobom može da dođe do zahlađenja. Osetljiva bešika i mokraćni putevi.

 

RAK

Posvetite se malo svojim planovima i ambicijama. Nije važno šta drugi misle već koliko ste vi uporni u ostvarenju ciljeva. Moguće je da ćete uživati u pozitivnoj atmosferi koju ćete ostvariti. Moguće su respiratorne infekcije.

horoskop

pixabay

LAV

Danas vam dolazi veliko olakšanje nakon lepih vesti koje ćete čuti. Dan vam je generalno povoljan za posao.Nije vam lako da pokažete da ste zainteresovani za osobu sa kojom radite. Povedite računa o unosu tečnosti.

 

DEVICA

Preporuka je da se danas ne izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama na polju posla, kao ni novim ulaganjima. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam pokazati stranu ličnosti koju niste videli do sada. Izbegavajte naprezanje.

VAGA

Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao pa nemojte da očekujete previše. Držite se osnovnih obaveza. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu i da vam je potrebno vreme za to. Nesanica je naglašena.

ŠKORPIJA

Potrudite se da pokažete posvećenost poslu ako želite da dođete do napredovanja. Današnji dan vam može doneti početak nove veze. Poznanstvo koje vam se desilo budi jaka osećanja u vama. Moguća je upala mišića.

 

STRELAC

Ukoliko ste u bilo kakvom sudskom procesu ili rešavate neke formalnosti, očekuje vas povoljan period. Emotivno ste stabilni i lepo se osećate pored partnera. Ako ste slobodni povoljan je dan za početak veze. Nema problema sa zdravljem.

JARAC

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju posla i finansija. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Burne ljubavne promene bi mogle da vas zadese. Pred vama su dešavanja kakva niste očekivali. Povedite računa o apetitu.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Dolazi vam podrška od saradnika koji vas ceni i poštuje. Možete da očekujete povoljan period za nov posao. Zaljubljeni ste i potpuno ste predani pozitivnim emocijama koje vas prate sa voljenom osobom. Problemi sa glavoboljom.

RIBE

Pred vama je odličan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Osećate se jako dobro pored partnera. Možete da očekujete da ćete uživati. Prija vam više sna, potreban vam je odmor.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)