HOROSKOP ZA 12. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vodolija pati za osobom iz prošlosti, Ribe su veoma umorne, Bik oseća poslovnu  tenziju, Ovan dočekao promene

OVAN

Moguće je da je ste došli do promena koje ste želeli i potom shvatili da vam to nije dovoljno. Možete da očekujete da će vam se osoba iz prošlosti javiti ili ćete imati neki slučajan susret i spajanje sa njom. Problemi sa zubima.

BIK

Vlada tenzija između vas i poslovnog okruženja. Ne možete uvek sami protiv svih, trebaju vam saveznici. Potrudićete se da voljenoj osobi stavite do znanja da vam je stalo do zajedničke budućnosti. Povećajte unos kalcijuma.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke komplikacije koje će negativno uticati na vašu motivaciju. Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo. Ovo je vreme za početak veze. Prijalo bi vam bavljenje sportom.

NAJVEĆI MANIPULATORI HOROSKOPA: Četiri znaka ZABOŠĆE VAM NOŽ U LEĐA bez treptaja

RAK

Ulazite u novi poslovni dogovor iako ne osećate da ste sasvim spremni na to. Moguće je da ćete imati dosta komplikacija. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja će vam otvoreno pokazati osećanja. Problemi sa cirkulacijom.

 

LAV

Spremni ste da se uradite sve ono što je do vas kako biste pomogli dragim ljudima iz poslovnog okruženja. Očekuje vas komunikacija sa osobom koja vam se uporno udvara ali vi ipak za nju niste zainteresovani. Pad imuniteta.

DEVICA

Moguće je da ćete imati neočekivane promene na polju posla i da će vam neke nove situacije uneti osećaj nervoze. Sada vam je važnija vaša sloboda od bilo čega, niste spremni za novu ljubavnu vezu. Moguća je prolazna prehlada.

 

VAGA

Niste sigurni u to da li treba da se upuštate u nov posao ili ne. Nije momenat za velike odluke, budite strpljivi. Ukoliko budete nastavili da glumite nezainteresovanost, osoba koja vam se udvara će odustati. Problemi zbog stresa.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu za posao i da će vas nove okolnosti navesti na razmišljanje. Ako budete poslušali intuiciju imaćete priliku da uđete u vezu sa osobom koja bi vam jako odgovarala. Problemi sa nesanicom.

 

STRELAC

Imate dobru nameru na ovom planu ali vam organizacija nije sjajna. Potrebna vam je pomoć saradnika. Preuveličavate probleme koje imate sa voljenom osobom. Moguće je da ste samo željni pažnje. Zdravlje ide na bolje.

JARAC

Veoma ste odgovorni i uradićete sve što možete kako posao ne bi trpeo radi bilo čega. Moguće je da dolazi do prekida ljubavne veze sa osobom koja nije ispunila sve vaše kriterijume i zahteve. Problemi sa grlom.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Bićete zadovoljni novim dešavanjima na ovom polju. Imate utisak da je sudbina ipak na vašoj strani. Na ovom polju vam nije lako da donesete konačnu odluku. I dalje postoji osoba iz prošlosti koju volite. Počnite sa dijetom.

 

RIBE

Neki saradnici će pokazati svoje pravo lice, a ono što budete videli vam se neće naročito dopasti. Važno je da uvek budete iskreni prema osobi koju volite. Jedino na taj način možete da održite zdrav odnos. Veoma ste umorni.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)