HOROSKOP ZA 12. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav pati, Bik posvećen, Ovan čeka probleme, Devica pati od bubrega, Vaga očekuje pad imuniteta

OVAN

Nije preterano povoljan dan za vaše poslovno polje. Potrudite se da ne pokrećete važne projekte danas. Moguće je da vam dolaze neki manji problemi u komunikaciji sa osobom koju pokušavate da osvojite. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

BIK

Ako možete pokušajte da sklopite neko partnerstvo sa osobom koja je takođe rođena u vodenom znaku. Posvećeni ste svom partneru i uživate pored njega. Možete da očekujete stabilnu ljubavu situaciju. Mogući su problemi sa vidom.

 

BLIZANCI

Ukoliko planirate putovanje pred vama su pozitivne okolnosti. Sve će biti i bolje nego što očekujete. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom ne biste smeli da se upuštate u nešto više. Izbegavajte poroke.

 

RAK

Nemojte da očekujete previše promena na poslovnom planu danas. Neke stvari će jednostavno teći usporeno. Moguće je da se osoba kojoj se udvarate predomislila i da ipak ne gaji interesovanje ka vama. Problemi sa grčevima.

ŽIVOTNA DRAMA: Seka Aleksić izgubila bebu, Veljko je odveo OVDE i vratio iz mrtvih

LAV

Pozitivan stav koji ste zauzeli na poslovnom planu može da vam donese više nego dobre rezultate. Imate utisak da je voljena osoba neiskrena. Biće vam teško da sasvim jasno rešite pronleme. Moguća je uznemirenost.

 

DEVICA

Pred vama je povoljan period za pokretanje novih poslovnih projakata i promena. Rešili ste da stavite tačku na vezu u kojoj niste srećni. Želite da nastavite dalje i da nađete ljubav svog života. Problemi sa bubrezima su mogući.

 

VAGA

Pripremite se za neka otežanja na poslovnom planu. Dosta toga neće biti onako kako očekujete. Moguće je da niste imali dovoljno vremena da se posvetite vašem partneru i da bam on sada to prebacuje. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Očekujte dan u kojem će biti manjih prepreka i otežanja na poslovnom planu. Ne ide vam baš sve glatko. Moguće je da od današnjih dogovora zaavisi zajednička budućnost sa vašim partnerom. Problemi sa vidom.

 

STRELAC

Moguće je da ćete imati neki manji gubitak ili štetu. Potrudite se da na neki način osigurate svoju imovinu. Ukoliko ste u braku, očekuju vas veće trzavice i problemi tokom današnjeg dana. Bolovi u stomaku.

 

JARAC

Nije preterano povoljan dan za sklapanje bilo kakvog posla. Potrudite se da sve ono što vam je važno malo odložite. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu. Moguće je da ipak nećete želeti više. Osetljiva su vam pluća.

ŠTA SAM BOGU ZGREŠILA DA MI UZME NEŠU! Potresna ispovest majke pevača POSLEDNJE IGRE LEPTIRA

VODOLIJA

Potrebno vam je vreme da donesete ispravnu odluku na polju posla. Sada nije trenutak za impulsivnost. Moguće je da vam voljena osoba zamera dosta toga i da je atmosfera između vas dvoje napeta. Hormoni su vam promenljivi.

RIBE

Moguće je da nećete dobiti sve ono što ste očekivali na poslovnom polju danas, ali vremenom ćete ostvariti ciljeve. Uporni ste u svojoj nameri da osvojite osobu koja vam se dopada. Moguća je malaksalost i umor.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)