HOROSKOP ZA 12. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

žena

Fot ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan uživa, Bik ima hronične tegobe, Rak da pazi šta jede, Devica uspeva u svemu, Ribe sklone gojenju

OVAN

Želite da se više posvetite poslovima koji čekaju na vas kako biste mogli da ostvarite bolje rezultate na ovom polju. Lepo vam je kada ste pored vašeg partnera i želite zajednički život uskoro. Kolena su vam osetljiva.

BIK

Ambiciozni ste i želite svima da pokažete da ste spremni da se trudite na poslovnom planu kako biste dogurali daleko. Preterana sumnjičavost sa vaše strane može na neki način da udalji voljenu osobu od vas. Hronične tegobe.

 

BLIZANCI

Želeli biste da napravite dobru atmosferu u poslovnom okruženju ali vam to ne polazi uvek za rukom. Težite emotivnom skladu i želite da sa voljenom osobom ostvarite dobar odnos. Bubrezi su vam osetljivi.

kapi

Foto ilustracija

RAK

Ne odustajete od svojih ciljeva i važno vam je da na polju posla ostvarite tačno ono što ste sebi zacrtali. Trenutna faza vam nije preterano povoljna za polje ljubavi. Želudac vam je osetljiv. Važno je da pazite šta jedete.

 

LAV

Možete da očekujete promene u vašem poslovnom okruženju. Dosta novih dešavanja bi u nekom trenutku moglo da vas zbuni. Prepustite se lepim osećanjima i nećete se pokajati. Potrebno vam je više sna i odmora.

 

DEVICA

Možete da računate na pozitivne promene kada je u pitanju vaše polje posla. Stvari vam idu na ruku. Moguće je da se nalazite pred nekom novom važnom odlukom po pitanju emotivne veze. Dobro se osećate.

VAGA

Potrudite se da kontrolišete svoje reakcije na negativne poslovne okolnosti jer mnogo toga zavisi od načina na koji ćete se postaviti. Razmšljate o osobi do koje vam je stalo i želite da joj priredite neko iznenađenje. Unosite više vode.

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas faza koja donosi poslovne promene. Spremni ste da pokažete inicijativu ka daljem napredovanju. Očekuje vas prilika za početak veze koja bi mogla da bude na neki način nestabilna. Moguć je pad imuniteta.

horoskop

pixabay

STRELAC

Razmišljate o mogućnosti da dođete do drugačijeg radnog mesta. Smatrate da su vam promene u narednom periodu neophodne. Dopada vam se osoba koja je na neki način neiskrena prema vama. Hronični problemi sa sinusima.

 

JARAC

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu kao i priliku da dođete do dobrih rezultata na ovom polju. Polako shvatate da je vreme da se stavi tačka na ljubavni odnos u kojem ste. Veoma dobro zdravlje.

VODOLIJA

Rešili ste da preuzmete odgovornost na poslovnom planu i da se maksimalno posvetite budućem napredovanju. Možete da se nadate dobroj atmoseri sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan. Manji problemi sa venama.

 

RIBE

Vreme je da se posvetite ostvarenju bolje komunikacije sa poslovnim okruženjem. Tako nešto vam je jako važno za dalji napredak. Pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom imati svađe. Skloni ste gojenju.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)