HOROSKOP ZA 11. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

devojke

pixabay

Ovan u zabludi, Blizanci osetljivi, Lav puca od zdravlja, Vaga se dobro oseća, Vodolija nesigurna

OVAN

Povedite računa o tome u koje ćete informacije verovati jer bi sada neko mogao da pokuša da vas dovede do veće zablude. Skloni ste preterano emotivnim reakcijama i razdražljivom ponašanju. Potrebno vam je što više sna.

BIK

Imate utisak da će uskoro da se pokrenu neke poslovne promene koje ne želite i ne očekujete. Pred vama je nepovoljan period. Platonska veza postoji ali vi želite da zaboravite na tu osobu. Moguće je da se ne osećate dobro.

BLIZANCI

Povedite računa o komunikaciji sa poslovnim okruženjem jer biste veoma lako mogli da dođete do nekih nesporazuma. Iako vam voljena osoba pruža sve ono što vam je potrebno. Osetljiv nervni sistem.

RAK

Sa nadređenima vas očekuje poboljšanje komunikacije. Dobićete vetar u leđa za ostvarenje sopstvenog projekta. Niste spremni za ozvaničenje ljubavne veze iako to partner želi. Povedite računa o leđima.

horoskop

pixabay

LAV

Možete da očekujete manje komplikacije na poslovnom polju. Trebaće vam dosta vremena da biste sve uspeli da rešite. Osoba koja vam se dopada je malo distancirana ka vama. Nema problema sa zdravljem.

DEVICA

Pred vama je povoljan dan za nova poslovna dešavanja ili za promenu radnog mesta ako tako nešto imate u planu. Dolazi vam šansa da osvojite osobu do koje vam je stalo. Pazite na hronične smetnje koje vam se vraćaju.

VAGA

Poslovni problemi sse gomilaju i vi već ne vidite izlaz iz cele te situacije. Potrebna vam je pomoć prijatelja i saradnika. Voljena osoba pokazuje da joj je iskreno stalo do vas. Dobro se osećate u svojoj koži.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate danu koji će za vas biti prilično povoljan. Očekuju vas nova poslovna dešavanja. Na ljubavnom polju za sada nemate neke važne prilike zanovu vezu. Nema naglašenih problema sa zdravljem.

STRELAC

Nemojte mnogo da se oslanjate na svoje saradnike jer mnogi od njih nisu dovoljno posvećeni poslu. Možete da očekujete povoljnu atmosferu za flert i nova poznanstva. Pazite na svoje srce, proveravajte pritisak.

horoskop

pixabay

JARAC

Očekuje vas prilika da ostvarite bolje stanje na polju novca. Moguće je da ćete imati dupli izvor zarade. Možete da se nadate dobroj situaciji u odnosu sa voljenom osobom. Pazite na svoj stomak. Mogući su problemi sa varenjem.

VODOLIJA

Vaše kolege će se osloniti na vaše mišljenje jer vas smatraju pravim profesionalcem. Sa jedne strane postajete nesigurni u svoja osećanja, ali i u ono što vam partner pokazuje. Nervni sistem vam je osetljiv.

RIBE

Želite da preuzmete kontrolu nad svojim životom i da polako uvedete neke bitne poslovne promene. Ponašate se prilično hladno prema partneru kojem to zaista smeta. Mogući su problemi sa zubima i kožom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)