HOROSKOP ZA 10. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bolja zarada za Bikove, Blizanci treba da izbagavaju cigarete, nije povoljan dan za Lavove

OVAN

Sreća se preokrećeo onako kako vama odgovara. Možete da očekujete pozitivna poslovna dešavanja. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom. Želite da vaš odnos napreduje. Nemate probleme sa zdravljem.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete bolju zaradu i priliku za stabilizaciju posla. Želite da ostvarite harmoničan odnos sa partnerom ali to nije jednostavan zadatak. Manji problemi sa probavom.

BLIZANCI

Možete da očekujete uspeh u svim poslovima koji su povezani sa prodajom, trgovinom, transportom. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite osobu koja vam se dopada. Izbegavajte cigarete i pazite grlo.

RAK

Novac vam dolazi sve sporije i sporije i može se reći da imate neke kočnice na ovom polju. Zabrinuti ste. Emotivna kriza kroz koju prolazite bi mogla da vam stvara dosta tenzije i nervoze. Problemi sa hormonima.

horoskop

pixabay

LAV

Nije povoljan dan za vas. Moguće je da ćete imati neke poslovne probleme koje ne očekujete. Voljena osoba će pokazati da joj je iskreno stalo do vas i da se možete na nju osloniti. Moguća je glavobolja i problemi sa vidom.

DEVICA

Pred vama je dan koji može da bude veoma opušten. Nemate previše posla i ostaje vam dovoljno vremena da se opustite. Možete da očekujete novog udvarača i poznanstvo sa osobom koja će se truditi oko vas. Noge su vam osetljive.

VAGA

Očekuje vas povoljna faza za promene na poslovnom planu. Moguće je da ćete dobiti neku novu ponudu. Uživaćete u lepim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je jako dobar dan. Grčevi u mišićima.

ŠKORPIJA

Postavljena su nova pravila koja mogu veoma značajno da utiču na baše poslovno okruženje. Imate utisak da vas to na neki način koči. Ljubavna situacija nije onakva kakvu ste zamišljali. Mogući su problemi sa kičmom.

 

STRELAC

Pred vama je dan koji može da bude jako povoljan za vaš posao. Nećete imati bilo kakve nepredviđene komplikacije. Možete da očekujete priliku za početak nove ljubavne veze. Prija vam bavljenje sportom.

horoskop

Pixabay

JARAC

Očekuju vas novi planovi vezani za vaše poslovno polje. Moguće je da ćete menjati poslovnu strategiju. Pred vama je dan koji može da bude jako povoljan za nova ljubavna poznanstva. Prijalo bi vam da što više spavate.

VODOLIJA

Važno vam je da naučite nove taktike vezane za posao kojim se bavite kako biste mogli da održite dobre rezultate. Imate velike probleme sa voljenom osobom i raskid vam sledi. Prolazna prehlada bi mogla da vas zadesi.

RIBE

Isplatiće vam se energija koju ste uložili u svoj posao. Možete da očekujete pozitivna rešenja na ovom polju. Znate da možete da računate na voljenu osobu bez obzira na sve. Odlično se osećate! Sa zdravljem nemate probleme.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)