HOROSKOP ZA 1. novembar 2019. (ASTROLOGIJA)

soljica

pixabay

Blizanci će imati troškove, Lav mnogo radi, Vaga ima zdravstvenih problema, Ribe zadovoljne

OVAN

Razmišljate o tome da pokrenete nov poslovni projekat koji bi za vas mogao da bude veoma značajan. Nije vam povoljan dan za ljubav, lako biste mogli da dođete do većih nesuglasica i prepirki. Potreban vam je odmor.

BIK

Moguće je da iz nekog razloga ne možete da se usmerite na svoj posao jer postoje okolnosti koje vam skreću pažnju.Vaša očekivanja na polju ljubavi bi mogla da vam donesu probleme. Skloni ste razočarenjima. Problemi sa leđima.

 

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana možete da imate veće troškove nego što ste planirali pa povedite računa o tome. Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom koja će vam odmah staviti do znanja da je zainteresovana za vas. Skloni ste upalama.

Crna Gora

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Imate prilično velika očekivanja a okolnosti u kojima se nalazite vam nisu baš naklonjene za posao. Voljena osoba se trudi da vam ugodi. Pokažite joj da cenite trud koji ulaže u vašu vezu. Manji problemi sa bubrezima.

 

LAV

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza danas, pa postoji mogućnost da ćete mnogo vremena da provdete na radnom mestu. Za sada ste pasivni i ne pada vam lako da se aktivirate oko neekih novih poznanstava. Manji pad imuniteta.

DEVICA

Ukoliko ste imali neki sukob u poslovnom okruženju dolazi vam prilika da se strasti smire i da se stanje stvari razreši. Povoljan je period za ljubav kod vas. Možet da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena. Grudni koš vam je osetljiv.

 

VAGATren

utno niste u najboljem periodu i nćete uspeti da ostvarite sve što planirate na polju posla. Odnos sa voljenom osobom se promenio i čini vam se da je stanje među vama postali preterano nestabilno. Problemi sa stomakom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Donećete novu odluku na polju posla koja će uticati na razvoj vaše karijre u budućnosti. Dopada vam se osoba koja će se pokazati kao neiskrena na neki način. Povedite računa o tome. Mogući su problemi sa grlom.

 

STRELAC

Očekuje vas stabilnost na ovom planu. Nemojte daa očekujete bilo kakve već promene na ovom polju. Nemate razloga da brinete o odnosu sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete rešiti probleme. Posetite lekara.

JARAC

Nije vam povoljan dan na poslovnom polju, moguće je da ćete biti razočarani novim okolnostima. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja će se u vašem životu pojaviti nekako naglo. Vrtoglavica bi mogla da vas prati.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Imate utisak da postoji neka prepreka koju sada trenutno na poslovnom polju ne možete da prevaziđete. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

RIBE

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke važne poslovne probleme. Prilično ste zadovoljni slaganjem koje imate sa voljenom osobom i želite da vaša veza napreduje. Dobro zdravlje.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)