HOROSKOP ZA 1. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

-Blizanci nervozni, Rak mnogo troši, Lav nezadovoljan, Vaga osetljiva, Škorpija napeta, Ribe nemaju nikakvih problema

OVAN

Nije preterano povoljan period za vas. Nemojte da očekujete sada važna poslovna rešenja. Pred vama su nova ljubavna dešavanja sa osobom koja vam se dopada duže vreme. Problemi sa tahikardijom su vam naglašeni.

BIK

Nije preterano povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, mogli biste da imate neku štetu ili gubitak. Uznemireni ste i nije vam lako da rešite ljubavne dileme koje imate. Sve ukazuje na neiskrenost partnera. Problemi sa stomakom.

 

BLIZANCI

Pred vama je nova odluka u koju niste sigurni. Dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite. Moguće je da delujete prilično nervozno i da nekada nemate dovoljno samopouzdanja pred simpatijom. Bolovi u grlu.

 

RAK

Moguće je da ćete imati neke neočekivane odlive novca i da nećete biti zadovoljni zbog toga. Ako ste slobodni, moguće je da vam neće biti lako da ostvarite neke promene na ljubavnom polju tokom dana. Proverite štitnu žlezdu.

horoskop

pixabay

LAV

Pred vama je generalno dobar da za rešavanje nekih problema koji su vas mučili u prošlosti. Situacija na ljubavnom planu nije baš sjajna kod vas. Moguće je da niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Moguće je da vas muči loša probava.

 

DEVICA

Pokazujete svoje interesovanje za napredovanjem. Možete da očekujete da ćete uskoro dobiti vće odgovornosti. Iskreni ste prema osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će vaš odnos ići u boljem pravcu. Problemi sa zglobovima.

 

VAGA

Moguće je da ćete naći pomoć i da ćete uspeti da rešite probleme koji vas muče na ovom polju. Između vas i voljene osobe ima nekih trzavica zbog kojih vam odnos nije baš preterano dobar. Osetljivost vratnog dela kičme.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete generalno povoljan dan u kojem bi poslovna situacija trebala da bude prilično mirna. Pred vama je zanimljiv period u kojem može doći do flerta i novih poznanstava. Nervna napetost vas prati.

 

STRELAC

Vreme je da prihvatite da ste pravili greške u proceni i da se neke stvari zbog vas sada okreću u negativnom pravcu. Iako ste više puta bili razočarani u ljubav ne želite da prestanete da verujete u čuda. Okružite se ljudima koje volite.

 

JARAC

Veoma povoljan period za novo radno mesto vam dolazi. Možete da očekujete dobre preokrete na ovom polju. Moguće je da vam je teško da se opustite jer znate da vaš partner ima neku zadršku prema vama. Hronični problemi.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Posao vam je prioritet i nije vam lako da svoj privatni život sasvim isključite, ali neko vreme ćete tako raditi. Deluje vam da se voljena osoba promenila prema vama i čini vam se da vas više ne voli kao pre. Problemi sa očima.

RIBE

Imate sasvim stabilnu atmosferu na polju posla. Nemate brige. Možete da očekujete generalno povoljan dan. Veoma ste osetljivi i želite nova ljubavna dešavanja. Potrebna vam je uteha u voljenoj osobi. Bavite se sprotom!

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)