HOROSKOP ZA 1. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan ostavlja dobar utisak, Blizanci menjaju posao, Lava kolege ogovaraju, Jarac se svađa, Vodolija puna energije

OVAN

Ostavićete veoma pozitivan utisak pri novom poslovnom razgovoru. Možete da očekujete povoljnu fazu za posao. Osoba koja živi u vašoj blizini će pokazati da ima želju da budete više od prijatelja. Problemi zbog iscrpljenosti.

BIK

Slobodno se suprotstavite tuđem mišljenju jer ćete na kraju dokazati da ste bili u pravu. Postoji mogućnost da sa voljenom osobom izgradite stabilan i dobar odnos ako o svemu budete uvek iskreno pričali. Sve bolje na ovom planu.

 

BLIZANAC

Promena posla je pred vama. Možete da se nadate veoma pozitivnom periodu za nova dešavanja i zaradu. Napeta atmosfera vas opterećuje i ne možete više da izdržite u vezi u kojoj su svađe konstantne. Mogući problemi sa kukovima.

horoskop

pixabay

RAK

Nije povoljan dan da donosite nove odluke na ovom polju. Sve ukazuje na to da biste lako mogli da napravite grešku. Prilično ste hladni i prema voljenoj osobi i nije vam lako da joj pokažete šta vas je povredilo. Izbegavajte slatkiše.

 

LAV

Želite po svaku cenu da pokažete da ste na ovom polju dominantniji od drugih i da ste na neki način pobedili. Pokušajte da se ne obazirete na tračeve koji kruže oko vas. Važna su samo osećanja. Bolovi u grlu.

DEVICA

Opterećuju vas sitnice koje niste uspeli da rešite na ovom polju. Moguće je da vam dosta toga stvara pritisak. Ne dopada vam stav koji je zauzela voljena osoba i teško vam je da se sa nekim stvarima pomirite. Problemi sa jajnicima.

 

VAGA

Skloni ste tome da pokrećete svađe sa osobom sa kojom blisko sarađujete jer ona neće da radi onako kako vi kažete. Ne umete na pravi način da pokažete svoja osećanja i vaš negativan stav odbija partnera. Potrebno vam je više sna.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Smatrate da je došlo vreme da polako menjate posao. Imate utisak da na trenutnom radnom mestu ne možete da napredujete. Potrebno vam je više fleksibilnosti u stavu prema voljenoj osobi. Problemi sa sinusima.

 

STRELAC

Povoljan dan ako se bavite administrativnim poslovima ili ako čekate na bilo kakav papir. Imate priliku da birate sa kim ćete biti, udvarači vam se stalno pojavljuju. Emotivno polje vam je veoma uzbudljivo. Muči vas kašalj.

JARAC

Nemojte previše da se oslanjate na druge ljude i potrudite se da sami odradite sav posao koji je pred vama. Preterano ste skloni svađama i tenziji pa bi partner mogao da počne da izbegava vaše prisustvo. Mogući problemi sa jetrom.

planina

pixabay

VODOLIJA

Nalazite se ispred nove, važne životne odluke u kojoj ćete morati da pokažete koliko ste zapravo sazreli. Moguće je da između vas i voljene osobe nije dobra atmosfera već neko vreme i da vas to jako boli. Puni ste energije!

 

RIBE

Imate finansijske probleme i ne znate kome da se obratite za pomoć. Imate utisak da su sve okolnosti protiv vas. Moguće je da ne možete da se kontrolišete i da voljenoj osobi izjavljujete ljubav nekako brzopleto. Stres vam škodi.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)