Horoskop za 09.01.2019. (ASTRO)

sreća

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Dnevni horoskop za 09.01.2019. godine.

Ovan

Stiže podrška izdaleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slede novčane kazne.

Bik

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte se ali budite umereni u hrani i piću.

Blizanci

Sustiže vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih lica, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretvoriti u nesporazum.

Rak

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2019: Strelac preteruje sa hedonizmom, sudbinska ljubav za Lava

Lav

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

Devica

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve je to rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

Vaga

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

Škorpija

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

Strelac

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge da ste prepuštanjem vođstva prebacili i svu odgovornost koja ide s tim.

Jarac

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno vam je dodatno vreme da se osamite i natenane sve proučite. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

MOĆ, USPEH I UŽIVANJE: Horoskopski znak koji ima pomoć BOGA NA DLANU (ASTRO)

Vodolija

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

Ribe

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju.

(Dnevne.rs/Izvor: Autor: Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com, novosti.rs)