HOROSKOP ZA 07. avgust 2019. (ASTROLOGIJA)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci važne odluke neka ostave za drugi dan

OVAN

Rešenje problema koje ste očekivali ipak neće doći tako brzo kao što ste se nadali. Moguće su nove komplikacije. Osećanja koja gajite prema voljenoj osobi za sada vam nisu uzvraćena. Pazite na svoje srce.

BIK

Iako nije sve krenulo po vašem planu i situacija se stalno menja, nije sve potpuno van vaše kontrole. Potrudite se da napravite neki red. Neodlučni ste u vezi vaše budućnosti sa partnerom. Osetljiva bešika i urinarni trakt.

BLIZANCI

Moguće je da ćete pogrešiti ako danas sklapate neku novu saradnju. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete neki drugi dan Komunikacija sa voljenom osobom nije najbolja i oboje nosite deo krivice. Izbegavajte cigarete.

RAK

Moguća je prolazna finansijska kriza usled novih neočekivanih troškova. Iako ste materijalno obezbeđeni, osećate da vam partner ne pruža sve. Teško vam je da doprete do njegovih iskrenih emocija. Pazite na štitnu žlezdu.

horoskop

Foto: pixabay

LAV

Danas bi bilo najpametnije da ništa ne rizikujete. Sve probleme koji se možda jave ćete pre rešiti igrajući na sigurno. Postaje sve jasnije da vaš partner nije ono čemu ste se nadali u početku. Glavobolja vas često prati.

DEVICA

Sa osobom rođenom u znaku Riba možete da ostvarite povoljnu poslovnu saradnju. Posao sklopljen sa Jarcem vam neće doneti dobit. Bilo bi dobro da se distancirate od svih negativnih emocija. Tegobe vezane za krvotok.

VAGA

U periodu koji vam predstoji bićete opterećeni mnogim obavezama koje niste očekivali. Vaš partner meša prijatelje i porodicu u vaše probleme, a vi se ne slažet da je to rešenje. Pokušavate da to prekinete. Zglobovi su osetljivi.

ŠKORPIJA

Poslovni problemi se komplikuju do te mere da vam je jasno da ne možete sami, ali ne znate ni kome da se obratite za pomoć. Iako je voljena osoba tu za vas i pruža vam podršku, to vam nije dovoljno. Problemi sa leđima.

STRELAC

Dolazi vam period olakšanja. Moguće je da ćete konačno rešiti neki problem iz prošlosti koji je dugo stajao po strani. Moguće je da ćete ponovo ostvariti kontakt sa nekom osobom sa kojom ste imali avanturu. Zdravlje je dobro.

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Tropski dani pred nama, a evo do kad će trajati PAKLENE VRUĆINE (INFO)

JARAC

U fazi koja vam dolazi ćete protraćiti mnogo vremena na rešavanje administrativnih problema. Ako otvoreno pokažete partneru šta vas muči, ovo je vreme kada možete da očekujete razumevanje. Izbegavajte alkohol.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Osoba dosta starija od vas će vam pomoći da ostvarite većinu svojih poslovnih ambicija. U vaš život ulazi nova osoba koja će izazvati pomešana osećanja. Ne uliva vam dovoljno poverenja. Prijaće vam rekreacija.

RIBE

Danas je moguć veliki preokret po pitanju posla. Možete očekivati uzbudljiv i dinamičan dan. Polako se približavate svojoj simpatiji. Razvijate bliskost i neka nova osećanja, a ni ona nije ravnodušna. Odlično zdravlje.

       

(Dnevne.rs )