HOROSKOP za 03. mart 2018. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Posao

Poslovna šansa sa osobom iz inostranstva vam nudi solidnu mogućnost za razrešenje problema koji su vam se skupili na polju finansija.

Ljubav

Partnerski odnosi sa osbom koja je ni manje ni više nego vaša karmička priča je nešto što ste odavno već uvideli kao dug, koji treba da vratite.

Zdravlje

Preferirate zdrav život.

BIK

Posao

Niste sami nasvom poslovnom segmentu i želite deo obaveza da podelite na kolege. U svakom slučaju možete da se oslonite na jednu Devicu koju smatrate odgovornom za pojedine aktivnosti.

Ljubav

Ukoliko ste sami, ne očajavajte jer taj stav nećete protežirati za neko vreme. Bićete skloni promeni kada se dese konkretnije stvari.

Zdravlje

Unosite dovoljno tečnosti u svoj organizam.

ŽELJKO MITROVIĆ JE NJU VOLEO PRE MILICE: Ovako danas izgleda BIVŠA žena vlasnika Pinka sa kojom ima dvoje dece (FOTO)

BLIZANCI

Posao

Ne želite da trčite sa svojim iznetim odlukama bez pristanka, većine saradnika. Imaćete odličan dan za donošenje i nešto konkretnijih rešenja.

Ljubav

Uobražavate da vam je partner neveran. Morate da budete saglasni sa svojim ćeljama i ne propuštati priliku da se pomirite sa osobom pored sebe.

Zdravlje

Imate pojačane emocije.

BATINE KOJE ĆE PAMTITI DUGO: Čovek presekao KOLONU POD PRATNJOM i gorko zažalio zbog toga (VIDEO)

RAK

Posao

Imate smisla za biznis pa očekujte slučajan poziv na jedan poslovni sastanaku u toku narednog peroda. Ovo može da vam otvori velika vrata.

Ljubav

Isuviše s e intuitivni u emotivnom segmentu da možete mnogo toga da naslutite, kada su partnerski odnosi u pitanju. Osećate da je nečemu došlo sasvim novi period.

Zdravlje

Pazite šta sanjate jer to može da vam se ostvari.

LAV

Posao

Volite nešto posebno na polju posla da vam se dogodi. Razmislićete pa ćete se otvorenije postaviti u toku perioda pred anam kada su i konkretnije odluke u pitanju.

Ljubav

Niste jedini u ljubavnom živou osobe pored sebe. Mislili ste da će se okolnosti promeniti, ali vi set se zapravo pomalo zavaravali.

Zdravlje

Pojačano kucanje srca.

DEVICA

Posao

Niste loše kotirani u svom poslovnom okruženju kojiko se pokušaji promene ne preporučuju za neko vreme. Danas ćete se doslovno odmoriti na putu ka cilju kojem težite.

Ljubav

Ukoliko osećate netrpeljivost perema osobi pored sebe to zapravo nije slučajno, koliko se očekivao već odavno raskid veze.

Zdravlje

Digestivni trakt vam je lošiji, ovaj put.

prognoza

Foto: Dnevne.rs/pixabay

VAGA

Posao

Nemate nameru da se dezavuišete nepotpunim poslovnim segmentima. Imate na umu da stvari postavite na svoje mesto u narednom periodu.

Ljubav

Pojasnili ste partneru mnoge stvari i ne želite da se ponavljate neko vreme. Ko razume vaše stavove može da nasluti jasan ishod.

Zdravlje

Osećate pojačane tenzije.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/veliki-nedeljni-horoskop-od-5-do-11-marta-2018-vaga-gori-u-ljubavi-skorpija-ambivalentna-strelac-ima-napade-narcizma-jarac-srece-novu-ljubav-ljubav-karijera-zdravlje

ŠKORPIJA

Posao

Imali ste dovoljno vremena da završite poslovne aktivnosti i u tome uspete u neku ruku. Bićete dovoljno otvoreni na putu ka ličnom uspehu.

Ljubav

Pokušavate da se postavite dovoljno pametno kada je u pitanju vaša dugogodišnja veza u kojoj su samo deca spona. Imate na umu da prekinete sa kolotečinom.

Zdravlje

Nemate nameru da se opuštate.

STRELAC

Posao

Ukoliko ste uvideli da stvari ne idu onako kako ste planirali ne očajavajte u većoj meri. Imaćete odličnu strategiju razrešenja trenutne situacije.

Ljubav

Pojačana tenzija na polju braka se oseća već neko vreme ali vi ne želite to da priznate. Isuviše se osećate ušuškano pored osobe sa kojom živite.

Zdravlje

Pojačavate holesterol sa izborom hrane.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Posao

Niste se vi loše postavili već po prirodi volite da budete naredbodavni i da stvari držite pod konac koliko god možete.

Ljubav

Imate jasan stav kada su u pitanju vaše lične emocije prema osobi koja vas voli bezuslovno. Zaljubljeni ste.

Zdravlje

Unosite dovoljno vitamina C.

VODOLIJA

Posao

Isuviše ste svoji za neki klasični vid zaposlenja. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na one segmente koje i ne želite u većoj meri, ali vaša zaduženja su na prvom mestu.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada osoba na koju često mislite nije loša ideja da se potrudite da se nešto konkretno i desi na ovom segmentu.

Zdravlje

Stres ne možete da izbegnete.

nevreme

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

RIBE

Posao

Poslovna mogućnost vam daje veću slobodu, kada su vaše želje u pitanju. Ne želite da se bavite sitnicama ovaj put. Smatrate da zaslužujete mnogo više na polju finansija.

Ljubav

Vaša emotivna strana je trenutno zadovoljavajuća, ukoliko ste u braku. Oni koji su slobodni, moraće da sačekaju još malo na konkretizaciju na ovom segmentu.

Zdravlje

Bavite se više sportom.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /luftika.rs)