HOROSKOP: Lista najseksepilnijih znakova izgleda ovako

sminkanje-boje
Seksepilnost je retka pojava, ponekad ne prati ni lepotu, već se izdava od nje kao posebna karakteristika. Kad astrologija kaže svoje, lista najseksepilnijih znakova izgleda ovako.

ŠKORPIJA

Stručnjaci za astrologiju kažu da su škorpije najseksepilnije među horoskopskim znacima. One poseduju “ono nešto” što deluje poput magneta na osobe u njihovom okruženju .Vatrene Škorpije su pravi bogovi seksa koji uživaju u zavođenju, kažu astrolozi. Bez mnogo truda i muke osvajaju sve koje požele. Iako ih prati reputacija neumornih ljubavnika, Škorpije ustvari traže pravu ljubav. A njihova posvećenost i jačijna emocija čini ih još seksepilnijim.

LAV

Samouvreni i harizmatični Lavovi lako ubede druge u svoju superiornost. Priroda ih je bogato  nagradila, u njima ima energije, pameti, i sekseipila za najmanje tri osobe. Njihovo zavođenje prepuno je snage i naboja. Lavovi su ljudi trenutka, strast se kod njih budi u istom trenutku kad ugledaju, za njihovo oko, neku privlačnu osobu.  Nikada ne štede ni na čemu kako bi osvojili svoju metu. Lavovi ne mogu da žive bez pozornice i svetla reflektora jer im je nepohodno divljenje drugih ljudi. Gde god da se Lavovi pojave, svi se okreću za njima.

RAK

Većina pripadnika ovog znaka ima sjajan smisao za humor. Ljude privlače svojom romatičnom i senrtimentalnom prirodom. Velika prednost im je i velika želja i sjajna veština u seksu. Rakovi obožavaju romantično zavođenje, i njihovo umeće razoružava njihove ljubavnike. Nežnost i  obazrivost  koja u najvećoj meri krasi Rakove navodi druge na pomisao: “Kako da ih ne volimo?”.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

 

(Zena)

1 Comment on "HOROSKOP: Lista najseksepilnijih znakova izgleda ovako"

  1. a gde su tu b i k o v i,,pa valjda i oni imaju smisla za humor

Comments are closed.