HOROSKOP I SUPROTNI POL: Ova ČETIRI astro znaka ruše sve REKORDE u ZAVOĐENJU

HoroskopLjubavSeks
Sa lavovima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lepim, i pomalo zaboravljenim manirima

Nema kome nisu zabavne čari slatkog, nevinog flerta. Ipak, nekima ova veština baš ide od ruke, aastrolozi kažu da pored karaktera, na ovu poželjnu sposobnost, dosta utiče i horoskopski znak.

Ova četiri astro znaka ruše sve rekorde u zavođenju.

[adsenseyu1]

Lav

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, sa neodoljivim šarmom i sa osmehom koji će osvetleti celu prostoriju. Lavovi su „gradske face”, poznaju sve bitneljude i sigurno vam ne može biti dosadno. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lepim, i pomalo zaboravljenim manirima.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvek idu na na pobedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da semalo više pomuče oko nekoga. Lavovi su takođe i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će vožnja sa njima biti kompletna.

Foto Profimedia

Škorpija

Kada Škorpija uđe u prostoriju, to jednostavno svi primete. Njen  prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plen, osvaja ga za najviše par sati. Škropijama posebno ide od rukeneverbalna komunikacija i često je koriste dok „pažljivo” slušaju o vašoj karijeri. Niste ni postalisvesni da vas je Škropija još na početku večeri izbrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u njenom zagrljaju. U krevetu su perverzne i uživaju da vode ljubav satima, a na sebi obično imajuzavodljiv i skup veš.

Blizanci

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvek završava posao. Duhoviti, veoma šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli satima da provedete u ćaskanjusa njima. Imaju neodoljivu harizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i uljudnii nikada vam neće biti neprijatno sa njima.

[adsenseyu1]

Rak

Puni saosećanja, razumevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u kojemogu da stanu svi vaši strahovi, padovi, uspesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljegprijatelja kome ćete moći da poverite bilo koju tajnu. Često iz prijateljstva nastaju predivne ljubavi, pa razmislite o tome kada sledeći put izađete sa svojim „najboljim drugom” na kafu. Uz Raka će vamporasti i samopouzdanje, a seks će poprimiti neku sasvim novu dimenziju.

(Žena Blic)