HOROSKOP I NOVAC: Novembar mesec će ovim znakovima doneti novac (ASTROLOGIJA)

sadjenje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Novembar će za neke horoskopske znakove biti odličan kada je reč o finansijskom dobitku.

Tokom ovog meseca nekoliko horoskopskih znakova imaju mogućnost da iskoriste šanse koje se tiču novca i posla i da tako uvećaju svoj budžet.

Već 1. novembra Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za decu, imaće puno uspeha do 5.novembra, dok  iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Blizanci sredinom meseca mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama. Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali.

DA LI GA PREPOZNAJETE? Preživeo logor, rat, progon, Goli otok: Ovog čoveka ništa ne može da zaustavi! (FOTO)

Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mere štednje.

LAV

Na početku meseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom meseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. novembra, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

Većina Jarčeva, novembar mesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog meseca iz njihovog polja karijere.

Može vam doneti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.Nakon 5. novembra ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam doneti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.

U odličnim aspektima, u periodu od 7. do 19.novembra, Venera vam može doneti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat.Doživećete finansijski procvat. Poslovi vezani za nekretnine, ali i rešavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u novembra

     

(Dnevne.rs /Izvor:  Marija Jovanović, Luftika.rs)