HOROSKOP I LJUBAV: Saznajte kako se ponašaju kad se zaljube, i iskoristite ‘prednost’

zene
Neki ljudi godinama kriju da su zaljubljeni u nekog, drugi to ne mogu da sakriju. Neki se unervoze u prisustvu osobe u koju su zaljubljeni, a drugi su direktni i odmah kreću sa šarmiranjem. Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša kad se zaljubi.

OVAN
Kao i sve što Ovan radi, i zaljubljivanja su intenzivna i brza, pa oni ne razmišljaju mnogo pre nego što stupe u akciju. Ovnu najčešće ne treba više od sat vremena da počne da se udvara.

BIK
Bikovi su majstori u prikrivanju emocija. Ali iako drugi ne mogu da primete da su zaljubljeni, oni u sebi sve proživljavaju intenzivno, pa često imaju problema i sa nesanicom.

BLIZANCI
Inače brbljivi Blizanci u prisustvu osobe koja im se dopada postaju još brbljiviji, jer se unervoze. Oni traže svaku priliku da započnu razgovor sa svojim izabranikom.

RAK
Rakovi vole da budu zavedeni. Iako njihova osećanja mogu da budu jaka, njihove akcije su suptilne i stidljive: pogledi s kraja sobe, poneka sladunjava porukica, ali ništa otvoreno.

[adsenseyu1]

LAV
Lav postaje ekstremno šarmantan kada se zaljubi u nekoga i obasipa ga laskanjima i komplimentima. Ako je Lav zaljubljen u vas, verovatno vam neće dugo trebati da se i vi zaljubite u njega.

DEVICA
Device postaju mnogo nervozne u prisustvu osobe koja im se dopada i analiziraju svaki detalj interakcije sa tom osobom (Rekao je „ćao“ umesto „zdravo“ – šta to može da znači?). To im je potrebno da bi ustanovili kako situacija napreduje.

VAGA
Vage su najčešće zaljubljene u više osoba istovremeno, ali njihov pristup svakoj od njih uvek je isti: uvek se trude da izgledaju najbolje što mogu, da prikažu svoje najbolje kvalitete i da obasipaju određenu osobu komplimentima.

ŠKORPIJA
Umesto da kažemo da je Škorpija zaljubljena, bolje bi bilo da kažemo da je „opsednuta do te mere da skoro i uhodi osobu koja joj se dopada“. Škorpije će saznati svaki mogući detalj o osobi koja im se dopada i provešće svaki mogući minut usredsređeni na tu osobu.

STRELAC
Takmičarski nastrojeni Strelac čak i onima u koje je zaljubljen pristupa kao da treba da je stekne kao nagradu. Angažovaće sve koje zna da ga hvale toj osobi kadgod se nađu sa njom i pozvaće je na događaje na kojima on može da pokaže svoje najbolje osobine.

JARAC
Jarčevi moraju da znaju sve o onima u koje se zaljube pre nego što odluče da li će da ispolje svoja osećanja. Oni sakupljaju sve informacije od toga koliko novca ima osoba koja im se sviđa, do toga kakva su njena politička shvatanja.

VODOLIJA
Kada se Vodolija zaljubi, ona želi da postane najbolji prijatelj sa tom osobom i da se ugura u njeno društvo. Težiće tome da se što više zbliže kao prijatelji u nadi da će to kasnije da preraste u nešto više.

RIBE
Ribama ne treba mnogo da se zaljube, a kada se zaljube, one po ceo dan mogu da leškare sanjareći o osobi koja im se dopada, crtajući srca i upisujući u njih ime te osobe. Oni idu čak toliko daleko da zamišljaju svoju zajedničku budućnost sa tom osobom.

[adsenseyu1]

(Žena)