HOROSKOP 24. april 2019. (ASTROLOGIJA)

Kina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovna muči povišen pritisak, Lava prolazna malaksalost, a Škorpiju očekuje prilika za dobru zaradu!

OVAN

Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično. Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više od jedne simpatije. Povišen pritisak vas muči.

BIK

Moguće je da će doći do manjih promena na radnom mestu sa kojima nećete biti baš zadovoljni. Ako ste zauzeti, provešćete lep dan sa partnerom. Povoljan dan za nova poznanstva slobodnim Bikovima. Ukočenost vas prati.

 

BLIZANCI

Sa kolegama imate dobar odnos i zajedno gradite pozitivnu atmosferu. Očekuje vas prijatan dan. Spremni ste za nova poznanstva, avanture i zanimljiva dešavanja. Danas je dobar dan za flert. Problemi sa jetrom.

OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA, večeras vam je POSLEDNJA PRILIKA da vidite pravi spektakl na nebu: Kad ga ugledate, OBAVEZNO URADITE OVU STVAR

RAK

Možete da se nadate nekakvom poboljšanju finansijske situacije. Ako čekate rezultate nekog suđenja, bićete zadovoljni. Veoma vam se dopada jedna posebna osoba, ali krijete to. Na polju zdravlja nemate probleme.

 

LAV

Dobro se snalazite u svakom radu koji podrazumeva komunikaciju sa ljudima. Dobro ste raspoloženi i širite to oko sebe. Voljena osoba prolazi kroz jako težak period života, a vi ste uz nju. Prolazna malaksalost.

DEVICA

Ne nadajte se da ćete imati mnogo slobodnog vremena. Čeka vas naporan dan na poslu ispunjen obavezama. Očekuje vas miran dan po pitanju emocionalnog života. Sa partnerom se lepo slažete. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Danas vas čeka dan bez posebnih opterećenja u kom ćete moći da budete opušteni i bez previše truda da pokažete dobre rezultate. Moguće je da ćete imati zanimljivo popodne za novo poznanstvo. Odlično zdravlje.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika za dobrom zaradom koja potiče od neke osobe u inostranstvu, bilo u vidu važnog klijenta ili investitora. Osoba koja vam se dopada vam daje neke signale i ulazite u flert. Problemi sa osetljivim grlom.

 

STRELAC

Ako čekate pravi trenutak za realizaciju svojih planova na poslovnom polju, današnji dan vam je izuzetno povoljan za tako nešto. Možete da očekujete pozitivan odgovor od voljene osobe. Povedite računa o plućima.

JARAC

Nećete moći da ostvarite baš sve što poželite, ali imajte na umu da ste skloni da sebi zacrtate nerealno visoke ciljeve. Ako postoji osoba iz prošlosti kojoj se vraćate, danas je dan za susret sa njom. Posetite lekara.

VODOLIJA

Vi se generalno dobro snalazite u kriznim situacijama i danas će vam to itekako značiti pošto vas čeka prilično stresan dan. Voljena osoba vam maksimalno ugađa iako joj to ne pada uvek najlakše. Zdravlje je odlično.

horoskop

pixabay

RIBE

Iako po mišljenju mnogih imate prevelike ambicije, osećate se dovoljno sposobnim da ih ipak ostvarite. Danas je dan kada to možete i da dokažete. Moguće je da vaša simpatija nije svesva vaših osećanja. Glavobolja.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)