HOROSKOP 17. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vodolija umorna, Riba uporna, Bik dobro, Ovan odmara, Devica uživa, Vaga ljubomorna

OVAN

Susrećete se sa manjim problemima na polju posla ali uspevate da ih rešite brže nego što ste očekivali. Kao da ljubav polako odlazi. Između vas i voljene osobe postoji sve manje nežnosti i romantike. Prijaće vam odmor.

BIK

Shvatili ste da većinu posla morate da preuzmete na sebe i da se danas na saradnike ne možete osloniti. Možete da očekujete solidnu situaciju u vezi sa voljenom osobom. Pred vama je generalno povoljan dan. Zdravlj je dobro.

 

BLIZANCI

Niste spremni da prihvatite nove odgovornosti. Dajete sebi vremena da malo odmorite od novih poslovnih poduhvata. Potrebno vam je neko vreme da razmislite da li ste spremni za bračnu zajednicu. Problemi sa kičmom.

 

RAK

Nepovoljan dan za promene na polju posla. Nove ponude dobro razmotrite i vidite da li se iza njih nešto krije. U potrazi ste za novim poznanstvima. Međutim, nije vam lako da otpustite kočnice. Prijala bi vam dijeta.

NAUKA JE DALA KONAČNI SUD: Ovo je žena sa idealnom figurom! (FOTO)

LAV

Ako ste planirali da pokrenete novi posao današnji dan vam je povoljan. Imaćete podršku poslovnog okruženja. Ukoliko ste u emotivnoj vezi pred vama su nove važne odluke o vezi sa partnerom. Povedite računa o zubima.

 

DEVICA

Ukoliko planirate da se bavite pitanjem formalnosti, papirologije ili suda, današnji dan vam je povoljan. Želite da uđete u novu vezu ali je osoba do koje vam je stalo na neki način daleko od vas. Povedite računa o ishrani.

 

VAGA

Dobićete pomoć koja vam je neophodna kako biste rešili probleme na poslovnom polju. Vaša ljubomora bi mogla da napravi veće probleme u emotivnoj vezi. Pred vama je faza svađa i tenzija. Mogući su problem sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Nećete dobiti posao koji očekujete. Nakon manjeg razočarenja dolazi vreme da nastavite dalje. Partner deluje nervozno i smet vam to što konstantno unosi tenziju u vaš odnos. Povedite računa o urogenitalnom traktu.

 

STRELAC

Morate da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite svojim obavezama. Bliži vam se unapređenje. Ohladili ste se od voljene osobe i ozbiljno razmišljate o mogućem prekidu veze. Mogući su neki hronični problemi.

 

JARAC

Nemojte da se prepuštate u ruke drugim ljudima i tuđim odlukama. Vreme je da se oslonite više na sebe. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će u vama probuditi radoznalost. Redovno proveravajte pritisak.

OTIŠLA U AMERIKU DA RADI, A ZAVRŠILA KAO BELO ROBLJE: Sofija je bila robinja i prosila je na ulici!

VODOLIJA

Moguće je da ćete danas biti previše umorni da biste mogli da izvučete maksimum iz poslovnog dana. Vraća vam se osećaj nezadovoljstva koji ste imali i ranije u vašem braku. Ponekad vam je teško. Povedite računa o grudima.

RIBE

Ukoliko budete pokazali upornost možete da očekujete poslovne rezultate koji su više nego zadovoljavajući za vas. Moguće je da trenutno vlada zatišje između vas i osobe koja vam se dopada. Povedite računa o grlu.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)