HANKA PALDUM ISKRENO O PORODIČNOJ DRAMI: Sin je u zatvoru zbog mene

Foto: Prinscreen/youtube

Foto: Prinscreen/youtube

Pevačica Hanka Paldum prvi put otvoreno govori o porodičnoj drami koja je nastala zbog toga što je Mirzad Brkić, njen sin, u zatvoru.

Njen naslednik je osuđen na dve godine zatvora zato što je pre dve godine automobilom udario tri pešaka, od kojih su dva bila teško povređena.

[adsenseyu4]

Da stvar bude gora, Brkić je istog trenutka podvrgnut testu na narkotike, a kako “Alo” prenosi, u krvi mu je konstatovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Hanka, kao i svaka majka, brani sina i smatra da je kazna koju je dobio stroga

– Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nezgode koju je počinio. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže povređen. Svi su napravili da je on jedan zločest momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini – kaže Hanka, koja zaboravlja da su zbog nemarnosti njenog sina tri života mogla da budu okončana.

Njen naslednik je pod stalnim nadzorom psihijatara zbog ranijeg konzumiranja narkotika.

Ona kaže da, pored svega što joj se desilo, želi samo mir u narednoj godini.

– Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi, želim mir i ljubav, da se ljudi dozovu pameti. Svako treba pozitivno da razmišlja i da brine o svojoj duši i biću, pa tek onda o drugima. To je formula dobrog života i svakom ko je poštuje biće lepše i lakše da korača u budućnosti. Ako uzvraćamo na isti način nekim ljudima, onda se sve to nagomila, pa se vrati kao bumerang: dobro duplim dobrom, a loše još lošijim – kaže Hanka.

– Moja duša je dobra i imam pozitivnu energiju, svakom u životu želim bolje nego sebi, pa mi se mnoge stvari vraćaju kao nagrada. Bez obzira na to šta vam se desi, čovek mora da živi i razmišlja kako će dalje. Život je splet mudrosti, dobročinstava i pozivitne energije. To vas profiliše da znate da odaberete ono što ste vi – kaže Paldumova, koja sprema nove pesme, kojima će se predstaviti kako bosanskoj, tako i srpskoj publici.

[adsenseyu1]

– Uvek sam birala pesme prema sebi. Kada odašiljete iz svog bića i duše emocije i kada taj spoj izlazi iz vaših usta, onda možete na sceni da budete dugi niz godina – kaže pevačica.

Tugu leči cigaretama

O tome koliko joj teško pada što joj je naslednik u zatvoru dovoljno govore naše paparaco fotografije. Dok je Hanka sve vreme na bini i pred objektivom kamere bila nasmejana, u bekstejdžu je njena zabrinutost došla do izražaja. Hanke je sve vreme palila cigaretu za cigaretom i nije komunicirala ni sa kim.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Alo)

[adsenseyu2]