GRUPA NOVI FOSILI SU HARALI ŠIROM JUGOSLAVIJE: PEVAČICA OVE GRUPE SE POVUKLA NAKON SMRTI MUŽA, PROMENILA ZANIMANJE I DANAS IZGLEDA OVAKO! (FOTO)

novi

NOVI FOSILI • YOUTUBE / YOUTUBE

Grupa “Novi fosili” osamdesetih su harali širom Jugoslavije. Njihova slava rasla je iz godine u godinu, a ređali su se hitovi poput “Za ona dobra stara vremena”, “Šuti moj dječače plavi”, “E moj Saša”.

Ovu grupu od sačinjavali su Sanja Doležal, Nenad Šarić, Vladimir Kočiš, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš.

Grupa je pevala i tokom devedesetih i dvehiljaditih. Iz prijateljstva Sanje i Nenada rodila se ljubav, te su se i venčali i dobili dvoje dece.

Živeli su idilično i život im je bio satkan od ljubavi i muzike, sve do 2012. kada je Nenad preminuo doživeo srčani udar i preminuo.

Sanja se neko vreme nije pojavljivala u medijima, bol ju je zavila u crno, te je nakon nekoliko meseci dala intervju nakon smrti supruga:

– Za oporavak mi je trebalo više vremena i to još traje. Kada sam donela odluku da nastavim rad u grupi Novi fosili, tada sam odlučila i da se pojavim se u medijima.

Naravno da ću duboku tugu uvek nositi u sebi – rekla je Sanja. Nakon ove drame, usledila je još jedna.

Bivši član grupe, Rajko Dujmić optužio ju je za krađu:

– Verovao sam im. Nikad nisam pitao koliko smo zaradili i što smo platili. Nisam imao razloga sumnjati.

Nikola (25) je dao drugu Luki bubreg i deo jetre. Lekar je rekao: Jedan od 10 umre, da li ste spremni?

Otkad je to Sanja počela raditi, nikad nisam dobio obračun, video koliko je novca. Odjednom su obračuni počeli nestajati. Kako? Sanja se danas čak i potpisuje u ime Novih fosila, a nema žig. Tu je, kod mene.

View this post on Instagram

Kad ti @mario.valentic kuha😀😀😀

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal) on

Moj advokat je od njih tražio ugovore sa svirki u Beogradu i Novom Sadu. Nisu dali. Rekla mi je da ih mogu dobiti samo sudskim putem. I da će, ako ću i dalje inzistirati na potraživanjima od nastupa Novih fosila, dovesti menadžere i organizatore koji će potvrditi u kakvom sam stanju bio na koncertima – rekao je on. Sanja ga je tada, kako je naveo, optužila i za smrt svog muža.

– Mislim da to nije rekla u afektu. Jer kad je Neno umro, Zec nas je nazvao i molio da ne dolazimo kod Sanje da izrazimo saučešće. Rekla je da ne želi da ja dođem – rekao je on.

Inače, Rajko se dugo borio s problemima zavisnosti od alkohola i droge, zbog kojih je najviše trpela njegova porodica, ali i članovi benda, s kojima je nastupao više od četiri decenije.

Ipak, Rajko kaže da je taj period iza njega s obzirom na to da je bio u centru za odvikavanje, a poslednjih meseci posvećen je pisanju muzike i najbližima.

Sanja jhe izjavila da joj je žao zbog svega što je zadesilo njenog bivšeg kolegu:

– Uvek treba vremena da se emocije slegnu. Žao mi je što se sve tako odigralo. Rajko je dao veliki deo svog srca grupi – rekla je pevačica za hrvatske medije

Posle svih ovih drama, Sanja danas na hrvatskoj “TV Nova” ima kuvarsku emisiju i s vremena na vreme nastupa sa svojim kolegama, ali uglavnom je posvećena voditeljskom poslu.

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)