GREŠKA KOJA JE ŠOKIRALA PUBLIKU: U prepunom studiju, mađioničar se zapalio i bljuvao vatru zapalivši sve rekvizite! (VIDEO)

trik
Luis Ricardo u usta je ulio zapaljivu tekućinu i počeo se igrati vatrom. Sadržaj iz usta ispljunuo je na baklje, no kako nije ispljunuo sve, zapalila mu se usna šupljina.

Gostujući u emisiji ‘Programa do Ratinho’ na brazilskoj televiziji SBT Ao Vivo, jedan je mađioničar u utorak gledateljima priredio, najblaže rečeno, šok. Tijekom emitiranja uživo, Luis Ricardo u usta je ulio mješavinu zapaljivih tekućina i počeo se igrati vatrom.

[adsenseyu4]

Problem je nastao kad se Luisu zapalila usna šupljina jer svu tekućinu nije uspio ispljunuti na zapaljene baklje kojima je manevrirao. Počeo je mahnito trčati po studiju, ispljunuo tekućinu i zapalio rekvizite koji su bili na podu. U kadar je ‘uletio’ čovjek s aparatom za gašenje vatre kako bi pogasio sve što je Luis zapalio. Sve je, naravno, snimila kamera.

Ricarda su hitno prebacili u bolnicu gdje su mu liječnici odmah pružili stručnu pomoć. Stanje mu je stabilno i oporavlja se.

[adsenseyu1]