GOCA BOŽINOVSKA OSTALA BEZ STANA: Sudski IZVRŠITELJI banuli na vrata, INVESTITOR pobegao iz zemlje

pevačica

Foto: Printscreen/youtube

Pevačici Goci Božinovskoj juče je zaplenjen stan u centru Beograda, jer je investitor zavrnuo za novac koji je uložila. Božinovskoj su juče u podne banuli sudski izvršitelji na vrata i zaključali njen stan u Beogradu.

Sat vremena kasnije iz zgrade je izašla Božinovska, koja je vidno iznervirana potvrdila da joj je zaplenjen stan na skupoj lokaciji.

“Jeste, izbacili su me iz rođenog stana. Ne mogu ništa više da kažem. Prevarena sam kao i svi u Srbiji. “sva u šoku kratko je prozborila ona. Potom je lomeći prste na rukama više za sebe rekla da je prevarena.

Goca navodno nije jedina žrtva investitora, koji je prevario još nekoliko naivnih stanara, koji su juče takođe ostali bez krova nad glavom. Njima su sudski izvršitelji takođe zaplenili stanove, a investitor je pobegao u Rusiju.

U CENTRU SKANDALA ZBOG EKSPLICITNIH FOTKI: Milica Dabović kroz suze PRIZNALA ko stoji iza toga

“Taj investitor je uzeo kredit od 600.000 evra od jedne banke, a u zalog je dao zgradu u Kraljice Natalije, u kojoj je i Gocin stan. Cela drama je otkrivena pre više meseci kada su stanarima te zgrade počeli da stižu pozivi za ročišta, a nakon njih i presude da se izvrši plenidba stanova. Ta sudska odluka najmanje je dva puta odlagana, sve do juče”, rekle su nam Gocine komšije.

Prema navodima komšija, izvršitelji bravari i policajci koji su im pružali asistenciju krenuli su u akciju juče tačno u podne. Oni su zajedno sa šinterema ušli u zgradu, gde su, prema našim saznanjima, izvršili zaplenu više stanova.

 

[adsenseyu4]

“Investitor cele zgrade u nju je uložio preko milion i po evra i nakon što je zapao u škripac, od jedne banke je uzeo kredit u vrednosti 600.000 evra. Kao hipoteku za taj kredit je založio celu zgradu”, priča sagovornik.

On navodi da je investitor završio zgradu i prodao i odjednom nestao, kako se kasnije ispostavilo, u Rusiju.

“Niko od stanara a i vlasnik lokala u prizemlju nisu sumnjali da su žrtve prevaranta sve dok im nisu stigli pozivi za sud. Tad je klupko počelo da se odmotava, ali je već bilo kasno za stanare. Banka je na osnovu ugovora o hipoteci dobila svoj deo. Prvo su uzeli taj lokal u prizemlju, pa su na red došli i stanovi. Ljudi su bili očajni i nisu verovali šta ih je snašlo. Njima je, navodno, savetovano da tuže tog investitora i od njega naplate štetu koju im je prouzrokovao”, ispričao je sagovornik upoznat sa celim slučajem.

BEBA KOJA JE IZRASLA U NAJVEĆEG MONSTRUMA U ISTORIJI ČOVEČANSTVA (FOTO)

On je naveo da se oseća ogorčeno i da saoseća s ljudima koji su, po svemu sudeći, žrtva prevaranta.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]