GO-GO IGRAČICA OTKRILA INTRIGANTNE DETALJE: Povezivali su je sa Darkom Lazićem, a evo šta kaže o njihovom razvodu

Darko Lazić

Foto: Printscreen/Instagram

Bura oko razvoda Darka Lazića i Ane Sević se ne stišava, a polako se javljaju i javne ličnosti i iznose “prljav veš” ove porodice. Jedna od njih je i go-go igračica Jelena Krunić, koja je za “Alo” otkrila neke detalje o Darku.

Podsetimo, mediji su nedavno Krunićku povezivali sa Darkom Lazićem.

– Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče – počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno. Inače, Darko Lazić se od razvoda nigde nije pojavljivao. Sinoć je po prvi put usnimljen i evo u kakvom je stanju.

– Kada sam ja pričala o njegovom šmrkanju, niko me nije slušao, a sada svi mogu da vide da sam bila u pravu. On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom i donosio je narkotike. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun – uverava Jelena.

Krunićeva se zatim osvrnula i na razvod Ane Sević i Darka Lazića i otkrila da je pevač u njenom stanu smišljao taktiku kako da se opravda kod supruge.

PRIHVATAJU RAZVOD SINA I SNAJKE: Roditelji Darka Lazića žele da raščisti sa Anom, samo pod JEDNIM USLOVOM!

– Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu – kaže Jelena.

Budući da je Lazić, navodno, bio čest gost u njenom stanu, Krunićeva se prisetila i kako je Darko uzeo od nje mačku i poklonio je Ani Sević.

– Jedno vreme nisam mogla da ga izbacim iz stana koliko mu je prijalo društvo koje se okupljalo kod mene. Tako se desilo da je zakasnio da se vrati kući, pa je Ani kao poklon odneo moju macu, da bi ga pustila u stan. Posle je ta mačka ostala kod njih, a ja se nisam ljutila, jer mi je sve to bilo simpatično – kaže Jelena za “Alo” i zaključuje da Ana nije slučajno baš sada shvatila da je došlo vreme da se razvede od Lazića.

PEVAČICA UPALA U DEPRESIJU: Darko Lazić zamenio Anu, a evo čime se bavi njegova nova devojka!?

– Darko posle ove afere sigurno neće nastupati kao nekada. On više neće donositi pare u kuću i Ana je vrlo svesna čitave situacije. Zato je i shvatila da je razvod pravo rešenje. On joj više nije potreban – kaže Jelena.

SKOČILA SA 11. SPRATA DA BI SAČUVALA SVOJU ČAST: Ovoj devojci je Zdravko Čolić posvetio pesmu “Ona spava”

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)